BASIL-HIIRENÄ POLTTAREISSA

Vähän erilaisia asukuvia maanantain kunniaksi, s’il vous plait!

Törmäsittekö salaisiin agentteihin tai etsiviin Tampereella viime perjantaina? Liikuin nimittäin itse korvat höröllä perjantai-iltani melkoisen jengin matkassa, johon kuului tyyppejä Austin Powersista Neiti Etsivään. Enkä itsekään ollut liikenteessä ihan missään peruskuteissa. Heitin nimittäin ylleni Basil Hiiri Mestarietsivän valeasun lähtiessäni juhlimaan rakkaan ystäväni polttareita. Taskuun sujautin Tuula-mummun vanhan suurennoslasin, täydellinen Basil-kravatti löytyi Roosan miehen vaatekaapista ja hiireksi muuntauduin lopulta Punanaamiosta ostamillani apuvälineillä. Kevät yllätti kuitenkin Basilin siinä mielessä, että villakangastrenssin ansiosta hikeä alkoi pukata otsalle jo ennen kuin yhtäkään mysteeriä oli selvitetty.


TAKKI H&M    KRAVATTI STOCKHOLM KRAVATT (Kiitos lainasta Veetrikki! <3)  KAULUSPAITA OBJECT  FARKUT ZARA  HATTU PUNANAAMIO  NENÄ PUNANAAMIO  KORVAT PUNANAAMIO


Oli niin onnistunut ilta! Kasassa oli huipputiimi ja olin aivan fiiliksissä päästessäni taas pitkästä aikaa selvittämään tietäni ylös pakohuoneesta. Kuten instasta jo bongasittekin, kävimme pelaamassa Näsilinnankadulla Mysteerissä, ja kummatkin tiimit selvittivät tiensä ulos Jaskan Pubista. Meidän porukallemme jäi peräti 47 sekuntia ylimääräistä aikaakin! Joten hitusen meni ehkä tiukoille, mutta saatiinpas mysteeri selvitettyä. Olen käynyt pelaamassa pakohuonepelejä nyt kolmessa eri paikassa ja kukin kokemus ja huone on ollut kovin erilainen. Ottaisinkin siis mielelläni vinkkejä vastaan koskien sitä, mikä on Tampereen pakohuonepeleistä ehdoton must-see.

Jaskan Pubissa oli juuri sopivasti haasteita ja koodeja ratkottavaksi, mutta mikä on pakohuoneista se sinun suosikkisi?


Posted in and tagged , by NOORA.