BEFORE & AFTER : UUSI KEVÄTLOOK!

Istahdin eilen täällä Tampereella, Parturi-kampaamo Blinkissä tukkataikoja tekevän ystäväni Kirsin penkkiin, ja parin tunnin jälkeen tunsin lähteväni kotiin triplasti paremmilla fiiliksillä kuin sinne tullessani. Toki hyvä boogie johtui myös siitä, että olin pitkästä aikaa ehtinyt vaihtaa ajan kanssa kuulumiset ystäväni luona, mutta myös siitä, että samalla hiuksilleni taiottiin uusi pirteä kevätlook. Edellisestä kampaamokäynnistä ja sävytyksestä olikin ehtinyt vierähtää aikaa jo reilun parin kuukauden verran, joten pieni päivitys teki kutreille äärimmäisen hyvää.

Ennen- ja jälkeen kuvat puhukoon puolestaan!

Pitkä pakkastalvi oli tehnyt hallaa hiuksilleni ja vaaleat hiukset ovat jo pitkään tuntuneet rutikuivilta. Siksi käsittelyä ei tehtykään lainkaan latvaan, vaan Kirsi teki vaalennuksen taitavasti raidoittamalla. Eritoten päälaella tuo pitkälle kasvanut tumma tyvi on häirinnyt minua kovasti, joten koen heti lookin paljon pirteämmäksi, kun esimerkiksi ponnarilla ollessaan, hiukset näyttävät huomattavasti vaaleammilta kuin aiemmin. Myös sivuverho-otsis leikattiin jälleen paikoilleen – se jos mikä piristi ilmettä taas kummasti!

Olen tähän maltilliseen, mutta kuitenkin huomattavaan muutokseen todella tyytyväinen. Hiukset imivät itseensä elinvoimaa ja lupaan itse nyt helliä niitä näin kevään korvalla erilaisin öljyhoidoin ja latvasuojin. Ja vaikka se kevätpolkkatulkka tälläkin kertaa houkutti, hiustenkasvatusprojekti on niin hyvässä vauhdissa, että nyt ei saksiin kosketa! ;)


Posted in and tagged by NOORA.