MURHEELLISESTA MAALISKUUSTA HUIMAAN HUHTIKUUHUN?

”Maaliskuusta tulkoon mainio kuukausi. Nyt kevättä kohti!”

Nuo sanat kirjoitin blogiini maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Listasin teille tulevia maaliskuun kohokohtia ja fiilistelin alkavaa kevättä. Vähänpä tuolloin tiesin. Maaliskuusta tulikin yhtäkkiä yksi elämäni kurjimmista kuukausista. Muistan tuolloin vain iloinneeni siitä, että alkuvuoden jatkuva sairastelu alkoi olla historiaa ja olo alkoi vihdoin normalisoitua. Yhtäkkiä elämä heittikin sitten taas kapuloita rattaisiin, ja pari viikkoa meni itkiessä ja tottuessa uusiin rutiineihin ja hiljaisempaan kotiin.

Jos yhden asian olen elämäni varrella oppinut, niin se on se tosiasia, että ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu. Elämää ei voi eikä ehkä kannatakaan suunnitella pilkuntarkasti. Vaikka kuinka haluaisit, ohjat eivät aina ole omissa käsissä. Lannistua ei kuitenkaan kannata. Joskus murheet vain kasaantuvat yhdeksi isoksi kasaksi ja niiden alla hengittäminen voi hetken olla vaikeaa. Eteenpäin on kuitenkin mentävä.

Siksi onkin aika listata hymy huulilla huhtikuun kohokohdat ylös ja vain toivottava, että tämä kuukausi on parempi kuin edeltäjänsä.


NEULEMEKKO MARKS & SPENCER  KORVAKORUT UHANA DESIGN  KENGÄT TIMBERLAND


Huhtikuun helmet:

Istahdan reilun kahden kuukauden tauon jälkeen ystäväni penkkiin ja annan hänen taikoa kutreilleni uuden, virkistävän kevätlookin. Kuten näistäkin kuvista näkyy, oma värini on niin tumma, että vaaleutta kaivataan nyt pikaisesti päälaelle. En edes osaa kuvitella, miltä näyttäisin brunettena.

Lähipiiri on tällä hetkellä pullollaan vauvauutisia! Se jos mikä on ihanaa!

Junailen huhtikuussa pitkästä aikaa Helsinkiin ja toivon ehtiväni näkemään myös pitkän tauon jälkeen rakasta ystävääni. Molemmilla on ollut niin tapahtumarikas alkuvuosi, että kalentereiden yhteensovittaminen on ollut mission impossible.

Teen huhtikuussa ennätysmäärän valokuvaushommia. Jos seuraatte @joutsenofficial :ia Instagramissa, näittekin jo eilen storyista, kuka hääri kuvauksissa kameran takana. Aivan parasta hommaa ja tänään taas jatketaan! <3

Olemme laittaneet kotia hieman kuntoon. Hankkineet vähän uutta ja myllertäneet huonekalujen järjestystä. Kotona olo tuntui Epun kuoleman jälkeen to-del-la haikealta, mutta nyt kevätkodissa alkaa taas pikkuhiljaa viihtyä. Pikkusiskoni lupasi virkata minulle toiveitteni värisen maton olohuoneeseen – se tulee varmasti olemaan huhtikuun helmi!

Matti ottaa suunnaksi huhtikuussa Milanon – tuliaislista täytyy siis raapustella pian miehen matkalaukkuun!

Aloitan huiman huhtikuuni tsekkaamalla lauantaina Uhana Designin SS18-malliston. Mulla on vähän sellainen fiilis, että tästä värikkäästä mallistosta on hankittava ainakin yksi asennepaita vaatekaappiin.

Näillä mennään! En uskalla toivoa huiman hyvää huhtikuuta, mutta mitä se sitten tuokaan tullessaan, ehkäpä yllä oleva lista tuo ainakin piristystä kevätkuukauteen. Ja hei, ens kuun jälkeen on kesäkuu.


Posted in and tagged by NOORA.