TOIVEPOSTAUS : POSTIPAKETIT AUKI!

Toiveenne on kuultu! Starttasin eilen postivisiitin jälkeen Instastoryssa some-elämäni toisen kyselyn. Tiedustelin teiltä josko olisi muutaman taukovuoden jälkeen aika tehdä oikein vanhanaikainen ostosten esittelypostaus blogin puolelle. Tulos oli selvä, 92 % vastanneista halusi nähdä mitä postipakettini olivat syöneet sisuksiinsa – siispä, tällaiset herkut muuttivat eilen kosmetiikkahyllylleni!

Metsästin Roosan häihin viime syksynä meikkivoidetta, joko kestäisi häähumussa aamusta iltaan ja tuolloin eksyin ostoksille Sokos Emotioniin. Myyjä osasi neuvoa minut välittömästi YSL:n hyllylle ja testattuani All Hours-meikkivoidetta, olin välittömästi aivan myyty. Riittoisa, kestävä ja kauniisti levittyvä meikkivoide on siitä lähtien ollut osa meikkipussini vakiokalustoa ja melkoisena alehaukkana olen onnistunut hankkimaan sitä jo useampaan otteeseen erinäisten tarjousten aikaan. eleven.fi jakaa usein asiakkailleen alekoodeja, ja monesti olenkin laittanut tuolloin meikkivoiteen tilaukseen. Näin tuota suolaista hintaa on saanut taktikoitua edes hitusen alemmaksi. Lämmin suositus siis All Hours-meikkivoiteelle, itselläni on käytössä sävy B30 Almond, ja herkästi reagoiva ihonikin on ollut tähän tuotteeseen tyytyväinen.

Todellinen houkutusten aarreaitta, Kylie Cosmetics, sen sijaan kuuluu nykyään liian usein surffailukohteitteni listalle. Kylien huulipunat valloittivat sydämeni joulun alla ja ihastuin huulimeikkeihin niin, että päätin tehdä jo toisen tilaukseni rapakon taakse. Sopivasti sivustolla oli käynnissä kampanja, jonka aikana postituskuluja ei tullut kansainvälisiinkään tilauksiin, joten laitoin ihanan KKW-huulimeikkisetin sekä pari Koko Kollectionin tuotetta tilaukseen. Eritoten tuon neljän Creme Liquid Lipstickin setti ihastutti kovasti. Koska käytän jatkuvasti nudesävyisiä huulipunia, tästä setistä löytyy täydellinen sävy joka tilanteeseen. Matti tosin ehti jo kommentoida, että mihin tarvitsen neljä SAMANVÄRISTÄ huulipunaa. Höpö höpö, täysin eri sävyjä jokainen!

Oliko postipakettieni sisällön joukossa teille tuttuja juttuja?

Näiden uusien ihanuuksien myötä toivotan kaikille mainiota loppuviikkoa. Viikko on kiitänyt hurjaa vauhtia ja olen tänään elänyt koko päivän tiistaita. Ihana ylläri, kun huomenna herääkin jo torstaihin! ;)


Posted in and tagged , by NOORA.