PÄÄSIÄISROADTRIP X 2

Hei kaikki! Kuinka teidän pääsiäisenne on sujunut?

Pariin viimeiseen päivään on riittänyt paljon menoa ja meininkiä, emmekä ole torstain jälkeen käyneet kotona kuin nukkumassa. Perjantaina suunnaksi otettiin nimittäin Helsinki ja eilen köröttelimme Matin kotiseuduille. Pääsiäinen on siis suureksi osaksi kulunut tien päällä ja kuten joku saattaa muistaakin,  roadtripit ovat mielestäni parasta ajankulua vapaapäiville! Rakastan autossa istumista, radiokanavalta toiselle poukkoilua ja niitä kahvitaukoja, jolloin ei ikinä tiedä päätyykö takeawaykuppiin kolme tuntia pannun pohjalla hautuneet kahvinpurut  vaiko oikeasti erinomaista kahvia. Parasta on välillä eksyä reitiltä tutustumaan yllättäen matkan varrelle osuneeseen nähtävyyteen tai löytää ihana taukopaikka. Vaikka  melkoinen arkajalka taidankin luonteeltani olla, roadtripeillä minultakin löytyy seikkailumieltä.

Paljon olemme siis jo ehtineet puuhata ja jäljellä on vielä pari bonusvapaapäivää. Olen viikonpäivistä aivan sekaisin, mutta tällainen neljän päivän viikonloppu tuli nyt todella tarpeeseen. Pitkästä aikaa on jopa hymyilyttänyt ja alkuvuoden haasteet, murheet ja sairastelut eivät lopullisesti olekaan vetäneet mieltä matalaksi.

Ostin itselleni piristykseksi uuden takinkin. Se on räiskyvän punainen, pirteä ja hauska, se on Odd Mollyn unelmatakki, jonka helmaan oli kiinnitetty -60%:n hintalappu. Asennetakkini kanssa reissasin jo Helsinkiin ja Pohjanmaalle ja molemmat olivat niin onnistuneita reissuja, että tämän takin kanssa meillä on taatusti onnellinen yhteinen tulevaisuus edessämme.

Ihanaa sunnuntaita!


Posted in and tagged by NOORA.