PENTU

Epun vanhat lelut löysivät tänään uuden kodin. Tämä pieni kaveri, Ransu nimeltään, tykästyi niihin kovasti ja olen aivan varma, että meidän papparaisemme olisi tykästynyt uuteen serkkupoikaansa kovasti. Harmi etteivät ne koskaan ehtineet tavata. Lämmittää kuitenkin kovasti mieltä, että Epun vanhat ja rakkaat lelut pääsevät vielä käyttöön.

Koiranpennut tekevät kyllä minut niin onnelliseksi. Unohdan kaikki huolet ja murheet jos lähistöllä on koiranpentu. Olikin ihanaa päästä rapsuttelemaan tätä pientä söpöläistä. En tiedä kuinka pärjäisin tällä hetkellä, jos lähipiiristä ei löytyisikään näitä rakkaita karvaturreja. Aina löytyy joku karvakorva rapsuteltavaksi lähistöltä.

Ransu toivotettiin siis sydämellisesti tervetulleeksi laumaan. Toivottavasti se näkee kauniita koiranunia Epun vanhassa pedissä.


Posted in and tagged by NOORA.