KULTAHIPUILLA KUORRUTETTUA TYTTÖENERGIAA

Korulippaassa on hyvä olla muutama pari sellaisia korvakoruja, jotka viimeistelevät asun kuin asun, nostavat hymyn huulille ja hyvällä tuurilla tuovat vielä vähän lisää asennetta päivään. Korvakorut ja huulipuna ovatkin salaisia aseitani asustamisen suhteen. Monesti ne nostavat vähän tylsemmänkin asun uusiin ulottuvuuksiin.

Uhana Design, tuo brändi, joka jaksaa ihastuttaa minua mallisto toisensa jälkeen, lanseerasi hui-kai-se-van hienon GRL PWR-mallistonsa muutama viikko sitten. Muistatteko, kun Iinan kanssa viiletimme Berliinissä Girl Gang-paidat yllämme? Uusi mallisto toistaa samaa teemaa kuin edeltäjänsä, mutta sävymaailma on eri ja etenkin asusteiden joukosta löytyi hengästyttävän hienoja juttuja. Tästä mallistosta ei tyttöenergiaa puutu!

Olen hurahtanut tällä hetkellä kultaisiin asusteisiin ja yksityiskohtiin ja ehkä juuri siksi tämä mallisto ihastutti niin kovin. Maltoin kuitenkin Uhanan putiikilla mieleni ja kiikutin kassan kautta kotiin vain nämä kultahippuiset Aztec-korvikset. Korvisten malli on tuttua Uhanaa, mutta en vielä koskaan ole Azteceja itselleni hankkinut, kun olen pähkäillyt sitä minulle sopivinta väriä. Nämä iskivät kuitenkin heti ja auringossa sädehtivät kultahippuset ovat täydellinen lisä kevätvaatekaappiini.

Olettehan muuten huomanneet, että Uhana Design on avannut oman verkkokauppansa? Jos et Manseen pääse putiikkia tutkimaan, samat herkut löytyvät nyt myös netistä! Nyt tyttöenergiaa saa siis tilattua myös postitse.

GRL PWR!


Posted in and tagged , , by NOORA.