VIRVOIN VARVOIN

Terveyttä, hyvää mieltä, onnellisuutta, leppoisaa oloa. Sitä olisin virponut ja varponut eilen kaikille, jos olisin lähtenyt tulppaanikimppuni kanssa kiertelemään ovelta ovelle. En toki lähtenyt. Nämä tulppaanit päätyivät omalle keittiönpöydälleni. Ja kuinka harmillista, meidänkään ovemme takana ei käynyt lainkaan pieniä virpojia. Jouduin siis tuhoamaan lukuisia virpojille tarkoitettuja suklaamunia itse ja popsimaan niitä kitusiini. Voi minua poloista. Ei kerrota hammaslääkärilleni, jonka luokse suuntaan parin tunnin päästä.

Viikonloppu ja etenkin sunnuntai onnistui yli odotusten. Teimme kotiin hieman uusia hankintoja, vaelsimme Kaukajärven ja Pitkäjärven läpi jäätä pitkin ja ilta huipentui saunassa lämmittelyyn lumituiskun kuorruttaessa ikkunan puitteita. Oli täydellinen talvipäivä, ja kun aurinkokin malttoi iltapäivällä näyttäytyä, saimme pienen ripauksen kevätoloakin sunnuntaihimme. Parasta päivässä oli kuitenkin tuo pitkä lenkki, jonka talsimisen jälkeen päivän askeltavoitteet täyttyivät, posket punottivat raittiin ilman ansiosta ja tavoistani täysin poiketen, vedin jopa yhdet elämäni makeimmista päiväunista tuon reippailun jälkeen.

Laitetaanpa siis pääsiäiseksi tilaukseen samankaltaisia talvipäiviä ja toivotetaan hyvillä mielin tavallista lyhyempi työviikko tervetulleeksi. Mainiota maanantaita!


TAKKI BIKBOK   NEULE GINA TRICOT  AURINKOLASIT GINA TRICOT  FARKUT ZARA  KENGÄT TIMBERLANDPosted in and tagged by NOORA.