KEVÄTKIMPPUJA

Huomenta kaikille. Kaivoin eilen jo hitusen kevyemmän kevättakkini esiin, mutta ei toivettakaan siitä, että sillä olisi vielä tänäänkään pärjännyt ulkona. Mittari on edelleen niin vahvasti pakkasen puolella, joten uskottava se vaan on, että talvi aikoo ilahduttaa meitä läsnäolollaan vielä tovin. Ehkäpä keväiset kukkakuvat välittävät sinne ruutujen toiselle puolelle edes hieman kevätfiilistä?

Minulla olisi teille yksi pieni pyyntö. Joku on saattanutkin jo huomata, että blogistani löytyy kyselylinkki Suomen Blogimedian ja Bella-blogien lukijatutkimukseen, ja olisin äärimmäisen kiitollinen, jos ehtisit käydä sen täyttämässä. Kyselyn täyttää nopeasti, vaikkapa bussimatkan ajankuluna, ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan kaksi Iittalan 100 euron lahjakorttia. Lahjakortillahan voisi hankkia vaikkapa täydellisen maljakon kevätkimpuille.

Laitoimme eilen hieman kotia kuntoon. Vaihdoin olohuoneeseen keväisemmät verhot ja hankin muutamia uusia tekstiilejä kotia piristämään. Värimaailma on nyt kevyempi ja samalla mielikin keveni hieman. Huomasin jatkuvasti kotona miettiväni Epun lempipaikkoja (”tuossa se aina köllötteli”, ”nyt on pedin paikkakin tyhjänä”) ja vaikka edelleen Epun lempivilttikin siellä sohvannurkassa nököttää, pieni myllerrys kotona teki oikein hyvää. Esittelen teille kodin uusia tuulia heti, kun saamme vielä pari taulua seinään viikonloppuna.

Jos voisin, sitoisin teille jokaiselle kauniin kukkakimpun kevään kunniaksi ja kiitokseksi. Mahdoton tehtävä, mutta toivottavasti otat hymyssä suin vastaan tämän virtuaalikimppuni. Nyt kohti uutta päivää. Ja vaikka kevättä olisikin jo rinnassa, muista se toppatakki jos lähdet ulkoilemaan.

*Leikkokukat saatu: Kukkaikkuna.


Posted in and tagged by NOORA.