HEHKUU

Kun elämässä on meneillään hieman kurjempi ajanjakso, jonkin aikaa surtuaan ja murehdittuaan sitä osaa jotenkin arvostaa niitä arjen pieniä, hyviä hetkiä enemmän. Vaikka ikävä korventaa tietysti edelleen sydäntä, on mieli juuri nyt melko levollinen. Täällä minä istun sohvannurkassa, lenkin ja saunan jäljiltä, kasvoillani naamio, joka muuttaa minut tiikerin näköiseksi. Ehkä siitä imeytyy kroppaan myös tiikerin voimia. Kenties murisen pian kuin tiikeri.

Näistä tällaisista hetkistä saa aika helposti luotua arjen luksusta. Jalassa lämmittävät muorin tekemät villasukat, tv:ssä pyörii hömppäsarja ja viereisellä pöydällä höyryää kupillinen teetä. Kaiken kruunaa hemmotteleva kasvonaamio. Olen näihin naamioihin aivan koukussa. Turtolan Citymarketin yhteyteen avautui onneksi juuri viikko sitten Hehku, josta olen jo pariin otteeseen käynyt täydentämässä kangasnaamiovarastojani. Suosikkejani ovat parin euron It’s SKINin naamiot, mutta oma viehätyksensä on toki Pretty Animalzeissakin. Ovat ne toki tehokkaitakin, mutta parasta niissä on se, että itseään ei voi katsoa nauramatta peilistä, kun takaisin kurkistaakin saukko tai kettu.

Viimeksi Hehkusta tarttui mukaan myös sivellinsetti sekä käsisaippuaa ja onkin ollut suuri helpotus löytää laadukkaita tuotteita nyt miltei naapurista. Pieni hemmottelu siis sallittakoon  näin kurjan viikon jälkeiseen maanantaihin. Tuon viime viikon jäljiltä edes maanantai ei kauhistuta lainkaan. Otin uuden, toivottavasti edeltäjäänsä paremman viikon hyvin mielin vastaan.

Mutta nyt, tiikeri kuittaa. Murr!


Posted in and tagged , by NOORA.