NEULEISTA IHANIN

P3039229 P3039235 P3049328 P3039233

On aika esitellä teille neule, jonka sisuksissa kirjaimellisesti asuin tämän viikon. Vaatekaapistani on puuttunut neule, joka on pituudeltaan sopiva myös leggareiden kanssa mekkona käytettäväksi. Saadessani valita kaksi neuletta kotimaisen PURA Finlandin valikoimasta talvipäiviäni ilahduttamaan, tiesin heti, että tästä pitkästä beigestä neuleesta tulee yksi käytetyimmistä vaatteistani. Niin siitä tulikin, käyttökertoja on jo viikon aikana kertynyt valtavasti.

Suomessa ekologisesti lähituotteena valmistettu neule on 100% villaa ja sovitellessani kokoja, päädyin lopulta valitsemaan neuleesta koon XL, joka on täydellisen rento mekko sukkisten ja korkeiden saappaiden kaveriksi. Neule sopii niin lämmikkeeksi talvitakin alle kuin viileisiin kesäiltoihin farkkushortsien pariksi. Mikä ihaninta, tämä neule ei kutittele. Kannattaa siis ehdottomasti käydä ihastelemassa Puran tuotteita Putiikki rannalla-myymälässä; keskustan putiikissa on muuttoalennusmyynnit nyt käynnissä ja keväämmällä putiikin löytääkin sitten uusista ihanista tiloista Ratinasta!

P3049309

NEULE PURA FINLAND (*saatu)  LEGGARIT GINA TRICOT  SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*saatu)   AURINKOLASIT RAY-BAN

P3049337 P3049343 P3039232 P3049327

Rakastan sitä vaihetta keväässä, kun neulemekon päälle riittää nahkatakki ja lämmin huivi. Aurinko lämmittää takin olkapäitä, kun nautit kevään ensimmäistä kahvikupillista terassilla. Linnut laulavat ja hiekka pöllyää. Aurinkolasit nököttävät nokan päällä ja ajatukset ovat jo vaivihkaa ovella koputtelevassa kesässä. Ehkä tämä fiilistely muuttuu todeksi jo ensi kuussa?

Mutta nyt kohti sunnuntaita, pitäkäähän ihana päivä.

P3049341 P3049330


Posted in and tagged by NOORA.