LAUANTAIHUOMENTA PIPAOHJEEN KERA

P3028840 P3028839

Pehmoisaa lauantaihuomenta!

Maaliskuu toi mukanaan höyhenenkevyttä lumisadetta, vaikka hetkellisesti luulinkin, että kuukauden kääntyessä toiseen katseetkin voisi suunnata jo aurinkoisempia kevätpäiviä kohti. Siksi teinkin itselleni talvilomalla maaliskuumyssyn. Valitsin langaksi hieman ohuemman kerän, vaaleanpunaisen tietysti, ja ajattelin, että tämä pipa sopii niihin päiviin, kun kevättuuli yrittää sekoittaa kutrit ja pipan ei tarvitse olla enää niin kovin lämmin.

P3028881

 

*Valitse silmukkamäärä käsialasi ja langan vahvuuden mukaan. Tarkista langan vyötteestä puikkojen koko.

Ostin nuo hurmaavat lankakerät Lielahden Lankamaailmasta ja lanka on nimeltään Silver Softia. Sävyvalikoimaa löytyi paljon, mutta vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä toimii aina, varsinkin, kun joukkoon on kätketty hopeisia säikeitä. Pipa on äärimmäisen helppo ja nopea neuletyö, varsinkin jos päätätkin alkaa neuloa pipaa itsellesi hieman paksummasta langasta keväthangille.

Minun pipallani ei ihan vielä pärjää ulkosalla, mutta luotan siihen, että se pääsee käyttöön vielä maaliskuun aikana. Kenties sitten vasta, kun aprillipäivä jo kolkuttelee oven takana.

P3028870 P3028843


Posted in and tagged , by NOORA.