HUPPARILLINEN HYVÄÄ OLOA

P3028865 P3028856


HUPPARI GINA TRICOT   FARKUT ZARA


P3028859

Talviloma oli ja meni, vilahti vain ohi ja seuraavaa saakin sitten taas odotella vuoden verran. Mutta ei se mitään, koska tämä oli hyvä loma. Erinomainen suorastaan. Suunnitelmia en tehnyt etukäteen ja se jos mikä oli erinomainen päätös. Ihminen, jonka kalenteri on yleensä maanantaista sunnuntaihin viikko toisensa jälkeen täynnä ohjelmaa, tarvitsee välillä tällaisen breikin arjen rumbasta. On nimittäin enemmän kuin ihanaa huomata, että tunnen oloni nyt esimerkiksi terveemmäksi kuin vielä kertaakaan tänä vuonna. Puolikuntoinen olo on vaivannut oikeastaan koko vuoden alun ajan ja flunssaa on podettu kerta jos toinenkin. Nyt sain vihdoin huilattua viimeisetkin taudin rippeet pois. En muista myöskään, koska viimeksi hartiani olisivat olleet näin hyvässä kunnossa. Istun normaalisti työpäiväni aikana vähintään kahdeksan tuntia koneella ja se tekee niin hallaa kropalle. Loma helli siis kroppaa toden teolla.

Mitä tästä opimme? Minun on opittava lomailemaan ja löydettävä kunnon liikunnallinen harrastus, joka auttaa pitämään kropan kunnossa myös arjen kiireiden keskellä. Ennen kaikkea päiviin on löydettävä aikaa myös rentoutumiselle. Näitä oivalluksia on nyt lähdettävä vaan reippaasti toteuttamaan!

P3028866

Kuten sanoin, erinomainen talviloma takana. Tässä vielä viikon topviitonen:

Luin KAKSI kirjaa. Perjantaina esittelemäni lukemattomien kirjojen pino on siis pienentynyt. Tosin myös ostin viikon aikana kaksi uutta pokkaria. Lukutoukka mikä lukutoukka.

Maaliskuun 1. päivänä vietimme Matin kanssa vuosipäivää nro 9. 

Valokuvaaminen on parasta ikinä, vielä mukavampaa se on hyvän ystävän kanssa. Viikon aikana treffasimme Karoliinan kanssa kuvaushommia tehden parikin kertaa. Olen enemmän kuin iloinen siitä, että elämääni on tupsahtanut uusi ihana ystävä.

Lomalle oli vain yksi suunniteltu ohjelma: kahvitreffit Matin kanssa Stockmannin Robert’silla ilman kiirettä. Onnistuttiin!

Löysin täydellisen hupparin. 

.. olisin keksinyt loman parhaita paloja listalle vaikka kuinka ja paljon! Olipa tämä hyvä loma. Taidanpa jatkaa samalla fiiliksellä vielä leppoisan sunnuntainkin – kivaa päivää myös sinne! <3

P3028854 P3028858


Posted in and tagged by NOORA.