MAALISKUUN MAINIOT

P2258338 P2258370 P2258364


TAKKI BIKBOK  HUPPARI BIKBOK  FARKUT ZARA  KENGÄT CATMANDOO  PIPO PRIMARK


P2258359P2258356

Tervetuloa maaliskuu! Mielestäni maaliskuu lasketaan jo kevätkuukaudeksi. Se tuo monesti mukanaan ne kevään ensimmäiset merkit, jotka luovat jo toivonkipinöitä niistä kauniista, aurinkoisista farkkutrotsipäivistä ja kuralätäköistä, joihin pomppaat uudet valkoiset tennarit jalassa. Maaliskuusta tulkoon mainio kuukausi – oma maaliskuuni pitää ainakin nämä jutut sisällään!

On todellakin oikeutettua sanoa aina näin maaliskuun alkaessa, että ensi kuun jälkeen on jo toukokuu. Miettikää hei, toukokuu. Se kuukausi, jolloin maajussini suuntaa taas kylvötöihin, kuukausi, jolloin suvivirttä lauletaan ja se kuukausi, jolloin lumet ovat viimeistään sulaneet. Toivottavasti.

Hammaslääkäri. No, melko kauanhan siihen taas meni, että sain kerättyä tarpeeksi rohkeutta varata itselleni hammaslääkäriajan. Veikkaan, että tästä seuraa ainakin parin alaviisurin poisto ja paikattavaakin totutusti tästä suusta aina löytyy. Mutta rohkeasti eteenpäin!

P2258340

Eva-muorin synttärit. Maaliskuu tuo aina ensimmäisenä mieleen Eva-muorin sekä edesmenneen Erkki-vaarini syntymäpäivät. Tällä kertaa juhlimme porukalla Eva-muorin synttäreitä hyvän ruuan merkeissä ja kun tuolloin eletään jo maaliskuun puolta väliä, toivokaamme, että synttärit tuovat mukanaan jo lämpimämpiä kevätpäiviä.

Pääsiäinenkin kolkuttelee jo oven takana! Sehän tarkoittaa sitä, että Kinder-överit tulevat taas tutuiksi, innostun liikaa yllätyslelukeräilystä (koko sarja on aina kerättävä!) ja pienen pieni pidennetty ja vapaa viikonloppukin siintää tuolloin näköpiirissä.

Hyvä tästä tulee – nyt kevättä kohti! <3

P2258369 P2258362


Posted in and tagged by NOORA.