LIIAN AURINKOISET ASUKUVAT

P2046868 P2046884 P2046874

Ajattelin aluksi, että näitä kuvia ei tultaisi koskaan näkemään blogin puolella. Aurinko paistoi suoraan silmiin ja loi kasvoille varjoja. Häikäisi ja poseeraaminenkin oli kömpelöä, kun yritin väistellä aurinkoa. Näitä liian aurinkoisia asukuvia en kyllä blogiin laittaisi.

Mitä minä oikein höpisen?! Eiväthän talvipakkasessa otetut asukuvat voi olla liian aurinkoisia! Tätä on niin odotettu ja tästä pitää nauttia aina, kun siihen tilaisuus tarjoutuu. Auringosta siis. Vaikka sitten karvalakki päässä kauppareissulla. Toisinaan vähän kaipaan niitä aikoja, kun asukuvat napattiin parkkipaikalla tuosta-noin-vaan, satoi tai paistoi. Eikä se ollut niin justiinsa, vaikka silmät olisivat sikkuralla tai kuvan taustalla näkyisi aina ne samat kotipihan jäteastiat tai liikennemerkit.

P2046881


HATTU RUT M.FL   HUIVI PIECES   TAKKI H&M   FARKUT ZARA   KENGÄT ARCTIPS (*blogin kautta saatu)


Olen ottanut ja aion ottaa viikonlopun täysin levon kannalta. Kroppani antaa minulle jatkuvasti merkkejä siitä, että tahtia on vähän hidastettava ja viikonloput on otettava rennosti. Sairastelukierre on selvästi laskenut vastustuskyvyn aivan nolliin ja tuntuu siltä, että olo ei vieläkään ole palautunut normaaliin. Siispä hyvällä omalla tunnolla aion lukea tänäänkin vain hyvää kirjaa, katsoa tv-sarjoja, joiden seuraaminen ei vaadi kiivasta aivotyöskentelyä ja nauttia poikieni seurasta. Juoda teetä kupin jos toisenkin ja nukkua tavoistani poiketen jopa päikkärit.

Eikö kuulostakin hyvältä suunnitelmalta? Ehkäpä aurinko käy ikkunan takana piristämässä päivääni.

P2046889 P2046866


Posted in and tagged by NOORA.