AURINKOVOIMAA

P2046845 P2046861 P2046829


NEULE ZARA   FARKUT ZARA  KORVAKORUT CORUU (*saatu)   HUOPALAPIKKAAT ARCTIPS (*saatu)


P2046859

Hän on herännyt talviuniltaan! Voi mikä ilo on ollutkaan nähdä vanhaa tuttua viime päivien aikana useammankin kerran. Sieltä se pilkottelee pilvien välistä ja tuo mukanaan ajatuksia keväästä. Aurinko, olen kaivannut sinua.

Pitkän ja pimeän talven jälkeen sitä ei tosin muistanutkaan, kuinka paljon pölyä kodin hyllyille ja pöydille kertyy siivouskertojen välillä. Aurinko kyllä muistuttaa tästä ystävällisesti. Vaikka kulkisit päivästä toiseen pölyrätti kourassasi, jostain löytyy auringon valaistessa siivoustasi ainakin yksi villakoira pyydystettäväksi. Aurinko saa sinut myös potemaan huonoa omaatuntoa, kun sälekaihtimet on pakko sulkea tietokoneella töitä tehdessäsi. Näytölle heijastuva sälekaihtimen raitainen varjo kun ei ainakaan edesauta työtehokkuutta. Tosin päivä toimistossakin sujahtaa ohi vauhdilla, kun ikkunan takaa moikkailee aurinkoinen mollukka.

Energiatasoa jo vain pelkkä auringon näkeminenkin tuntuu nostavan kovasti – tällaisista talvipäivistä minä nautin, toivottavasti sinäkin!

P2046841 P2046862 P2046852 P2046858


Posted in and tagged by NOORA.