ERÄNOORA TALVEN IHMEMAASSA

P2036481 P2036500


TAKKI PIECES  HUIVI PIECES  TOPPAHOUSUT H&M  HUOPALAPIKKAAT ARCTIPS (*blogin kautta saatu)  KYNSIKKÄÄT MUMMUN TEKEMÄT  KARVALAKKI TOKMANNI  REPPU MICHAEL KORS


P2036482

Vaikka lumikaaos saattoi kiristää siellä sun täällä myös ihmisten hermoja, maisemat se kuorrutti valtavan kauniiksi. Pakkanen puraisi viikonloppuna nenänpäätä ja ulkoilukeli oli mitä mainioin – itse nautin lauantaina valkoisesta maisemasta morsiuskuvia ottaen!

Tulipa eränooran omakin tyyli ikuistettua samalla kameralle. Kun suunnataan talvimaisemiin kuvaamaan, tärkeintä on vaatteiden käytännöllisyys, mukavuus ja lämmittävät ominaisuudet, ei niinkään se, kuinka harkitulta kokonaisuus näyttää. Tähän talviasuun pääsi mukaan kuitenkin niin paljon vaatekappaleita ja asusteita, jotka ovat ehdottomasti talvikauden käytetyimpiä vaatteitani, että nyt jos koskaan on oiva aika kertoa, kuinka valokuvaajanorppa pärjää pakkasessa. Käyttöön pääsi vihdoin jopa työpaikkani jouluarvonnasta voittamani mielensäpahoittajan karvalakki!

P2036502

Rakastan yli kaiken valkoisia huopalapikkaitani, jotka ovat päässeet tänä talvena valtavan monta kertaa käyttöön. Ne ovat maailman lämpimimmät kengät! H&M:n lastenosastolta vuosia sitten ostamani toppahousut ovat sen sijaan hiihtohousuni ja kymmenen euron hankinnaksi nekin ovat osoittautuneet mainioiksi. Kunnon urheilullinen talvitakki minulta puuttuu, ja vaikka tuo Piecesin toppatakki lämmin onkin, se ei ole kovin käytännöllinen etenkään reippailua tai hiihtoa ajatellen. Mummun tekemät kynsikkäät sen sijaan valitsen käteeni aina, kun tarkoituksena on valokuvata. En osaa kuvata hanskat kädessä, mutta nämä hansikkaat jättävät sormet vapaiksi ja lämmittävät ranteita. Reppu selkään, karvalakki päähän ja eränoora on valmis retkelle!

Aiheuttaako talvipukeutuminen muillekin välillä päänvaivaa? Kerrospukeutuminen on päivän sana ja pääasia on, että ei palele. Ihanaa talvi-iltaa!

P2036498 P2036487


Posted in and tagged by NOORA.