VIIKON TUOTESUOSITUS FEAT. FLUNSSANAAMA

FA5462B0-B338-47A0-8911-F980B5973E8A F4879893-9A93-4525-9A05-39551A1B1D76

Pakkanen paukkuu, viima vihmoo kasvoja, räkää valuu, nenäliinoja kuluu ja kaikessa tässä talvitohinassa kasvojen iho alkaa päivä toisensa jälkeen muistuttaa yhä enemmän ja enemmän santapaperia. Meikin läpi kuultaa kuiva ja korppuinen iho, eikä kosteusvoiteissa enää riitä teho. On aika hankkia ruokakauppareissulta parin euron naamioita hätävaraksi kylppärin kaappiin. Garnierin Skin Active Moisture Bomb-naamioita olen käyttänyt jo tämänkin talven aikana useamman kappaleen.

ccnoora

En koe, että Moisture Bomb-naamio toimisi niinkään syväkosteuttavana tai pitkäaikaisena apuna (nämä naamiot ovat siihen tarkoitukseen huomattavasti tehokkaampia!), mutta sen avulla oma ihoni saa hetkessä tarvitsemaansa kosteutta ja huomaan punoituksen ja kuivien alueiden vähentyneen aina huomattavasti vartin naamiotuokion jälkeen. Nimensä mukaisesti tämä kosteuspommi antaa tehokkaan ensiavun rasittuneille kasvoille ja rauhoittaa ihoa. Illalla kasvoilla vaikuttaneen naamion taikatemput näkyvät hyvin myös seuraavana aamuna meikatessa – iho on kuulaamman ja terveemmän näköinen!

Laittakaahan testiin, flunssanaama suosittelee!

7D3CEF4E-CE4E-46AB-8E1F-B8CE8BA69CF8


Posted in and tagged by NOORA.