KUN TALVITURKKI TUMMENI

P1205418

Ystäväni Kirsi taikoi talviturkkini alkuviikosta kuntoon. Hiusten sävy tummeni hieman, ja samalla flunssan väsyttämät kasvot saivat aivan uutta piristystä kehyksikseen. Kaunis ja vivahteikas sävy osui jälleen aivan nappiin. Arvostan niin sitä, että voin istahtaessani Kirsin penkkiin antaa hänelle täysin vapaat kädet ja luottaa siihen, että lopputuloksesta tulee hyvä. Hän tuntee jo sekä minut että kutrini täysin, joten voin huoletta selailla naistenlehteä ja hörppiä kahvia sillä välin, kun Kirsi saa hiukseni hymyilemään. Siinä rupatellessa hän jo kertoi suunnitelleensa minulle kesälookinkin valmiiksi, jota aletaan työstää seuraavalla kerralla. ”Mikäpäs siinä”, minä vain totesin suunnitelmat kuullessani ja odotan jo innolla tulevaa. Tosin tämä kaunis ja vivahteikas, hieman tummempi ja omaa väriäni lähempänä oleva look on kovasti mieleeni.

Vaikka nyt tuntuukin siltä, että tässä sävyssä viihtyisin hyvin pitempäänkin, Kirsi taitaa tuntea minut jo paremmin kuin minä itse. Hän jos joku tietää, että parin kuukauden välein tämä mimmi kaipaa vaihtelua tukkaansa.

P1205430P1205437P1205409


TAKKI DESIGUAL LAKKI KN-COLLECTION   FARKUT ZARA   KENGÄT SOWHAT/VAMOS (*saatu)


P1205441P1205452

Nyt on kuitenkin aika kipitellä talvitukka hulmuten hakemaan virettä elämään! Suunnitelmissa on kiertää läpi Vire-messut ja tämän flunssaputken jälkeen nämä messut tulevat todella tarpeeseen. En kaipaa lopputalvelta mitään muuta kuin hyvinvointia ja onnellista oloa. Tavoitteena onkin löytää messuilta innostusta treenailuun sekä syötävää energiaa.

Pitäkäähän piristävä sunnuntai! <3

P1205433


Posted in and tagged by NOORA.