KUN ESSENCE MUUTTI NAAPURIIN

P1145131 P1145076P1145122

Hän on saapunut. Naapurustomme läheisyyteen valmistui ostoskeskus ja tuo rakennelma kätkee sisuksiinsa mahdollisuuden täydentää helposti ja näppärästi esimerkiksi ruokakauppareissullaan tai työmatkan varrella meikkipussiaan. Kyllä. Ostoskeskuksesta löytyy myös Tokmanni ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että uutuuksien bongailu ja vakkarisuosikkien hankkiminen on jopa liian helppoa. Kenties essence-fanit eivät ole vielä tätä uutukaista löytyneet, sillä essence-hyllyt ovat olleet poikkeuksellisen täynnä siitä asti, kun ostoskeskus valmistui. Nyt paljastan teille siis parhaan marjapaikkani.

Uusin ostokseni ei liittynyt millään tavoin tarpeeseen vaan lähinnä siihen, että visuaalinen silmäni heitteli kärrynpyöriä tämän nähtyään. All about the Magical Forest-paletti on herkuista herkuin niin ulkoasultaan kuin värimaailmaltaankin. Muutaman euron hinta ei myöskään kirpaissut kovin lompakossa, joten päätin lähteä seikkailemaan lumotun metsän syövereihin.

P1145095P1145136P1145083

essence : all about the magical forest, essence : rock ’n’ doll crazy XXXL volume-mascara, vita liberata : Trystal Pressed Minerals, itseruskettava kompaktiaurinkopuuteri, YSL : All Hours-foundation, essence : liquid ink, eyeliner, L’Occitane : Lip Balm ( from Advent calendar), Maybelline : brow mascara

Tämän hetkinen lempparipalettini, Urban Decayn Heavymetals on sävyvalikoimaltaan osittain jopa liiankin räiskyvä arkikäyttöön. Tämän pehmeän paletin sävymaailma ja pigmenttien voimakkuus osuivat kuitenkin juuri kohdilleen hillitympiä päivämeikkejä varten ja tämä paletti nousi tästä syystä nopeasti toiseksi käytetyimmäksi paletikseni. Tämän postauksen kuvissa olevaan silmämeikkiin valitsin sävyistä pehmeimmät, kevyesti hohtelevan beigen, lämpimän oranssin ja suklaisen ruskean ja lopputulos oli juuri sitä mitä hain – kevyt ja raikas! essencen luomivärit ovat omaan makuuni sopivan voimakkaita; sävyn syvyyttä pystyy helposti säätelemään levityskerrosten määrällä ja ne pysyvät napakasti luomilla. Aamulla tehty meikki oli vielä kuuden tunnin kuluttua sen tekemisestä näin hyvin paikoillaan.

Eli sillä on puolensa ja puolensa, että essence muutti naapuriin. Tällä hetkellä en keksi siitä tosin muita kuin niitä positiivisia.

P1145124


Posted in and tagged by NOORA.