MAANANTAI – VIIKON PARAS PÄIVÄ?

P1145309 P1145333


HATTU KN-COLLECTION  TAKKI PIECES  FARKUT ZARA   KENGÄT CATMANDOO  HUIVI GINA TRICOT


P1145322

Maanantai! Viikon paras päivä! Vai onko?

Näillä asioilla yritän parhaani mukaan ainakin tehdä siitä sellaisen:

 .. minulla on töihin evääksi varattuna rasiallinen luomupensasmustikoita. Pensasmustikat ovat suurinta kesäherkkuani, ja olen melko varma siitä, että töiden lomassa niiden napsiminen piristää ainakin mieltä.

.. sunnuntaina oli tervein olo pitkiin aikoihin. En uskalla kuitenkaan vielä sanoa sitä ääneen, sillä tauti kuitenkin kuulee ja tekee vakuuttavan comebackin. Eli päivä kerrallaan.

.. tapaan tänään ystäväni Kirsin. Hiusten värjäyksen ohessa saamme pitkästä aikaa kuulumiset vaihdettua ja toki tukkakin piristyy siinä samalla.

P1145318P1145299

.. tälle viikolle on luvassa paljon mukavaa ohjelmaa ja jo senkin takia toivon kovasti toipuvani nopeasti. Olisi messuilua ja ensi-iltaa – joten flunssa älä sotke suunnitelmiani!

.. hankimme eilen uuden television ja suunnitteilla on rennon letkeä leffailta. Maanantai on just hyvä päivä popcorn-övereille!

.. blogissa alkaa uusi VIDEOpostaussarja, josta olen kovin fiiliksissä. Videoiden editoiminen innostaa kovasti, Youtube-kanavani kannattaa siis klikkailla seurantaan!

.. viime viikko oli kaiken kaikkiaan niin kurja ja alavireinen, että tällä kertaa maanantai tuntui vain uudelta virkeältä alulta, ei niinkään ahdistavalta pakkopullalta.

Näillä mennään – hyvä tästä tulee!

P1145315


Posted in and tagged by NOORA.