HIRNAHTAVA JOULULAHJA

P1074906 P1074913


TEKOTURKISTAKKI NICKI MINAJ X H&M   FARKUT ZARA  POOLO MARKS & SPENCER  NILKKURIT SOWHAT / VAMOS (*saatu)


P1074915

En oikein tiedä kuinka kuvailisin fiiliksiäni tuon pehmeän ja pörröisen, vaaleanpunaisen takin sisuksissa. Sen uumenissa olo tuntuu miltei siltä kuin olisi kietoutunut hattaraan. Se on itsessään niin näyttävä vaatekappale, että se ei kaipaa ympärilleen kuin mustaa, ja juuri siksi se onkin hirnahteleva piste i:n päälle, kun haluaa asustaa arkiasua ripauksella höyhenenkevyttä iloa. Koska tuota takkia ei voi kantaa tai katsoa hymyilemättä.

Alkuvuoteni on ollut melkoista rämpimistä erinäisistä syistä ja toisinaan sitä vaan tarvitsee pörrötakin, johon piiloutua. Olo kevenee hetkessä, kun selässä laukkaakin valkoinen yksisarvinen pilven päällä. Harmillista kyllä, takki ei sovellu oikein ulkotakiksi ja sisällä se on melko lämmin pidettäväksi, joten luulen, että yhteinen matkamme kohti iloisempia seikkailuita alkaa vasta kevätauringon lämmittäessä.

Onneksi jätin talven aikana kaikki ne muut tekoturkistakit ostamatta, joita ihastelin kauppojen hyllyillä. Hyvää kannatti odottaa! Ja avattuani joululahjani tajusin myös sen, miksi äitini kannusti niin kovin minua juuri tämän takin aatonaattona H&M:ltä ostamaan.

 … hän ja isäni olivat ostaneet minulle yksityistunnin kokeilemaan elämäni ensimmäistä kertaa ratsastamista. Miten upea lahja! Myönnän pelkääväni hieman hevosia, joten tämän lahjan ansiosta voitan toivottavasti pelkoni ja koen jotakin täysin uutta. Kenties koukutun uuteen harrastukseenkin?! Joten ihhahhaa, ravaten kohti parempaa vuotta!

P1074928P1074918P1074910


Posted in and tagged by NOORA.