FLUNSSANHÄÄTÖMEIKKI

P1075017

Nyt kovat keinot käyttöön! Nenä vuotaa, posket punoittavat, korvissa humisee ja sisällä istuminen tylsistyttää. Mitäpä muutakaan sitä tekisi, kun virittäisi luovuutensa äärirajoille ja taikoisi kasvoilleen meikin, joka säikäyttää sitkeimmänkin flunssan pois.

Kartan violettia sävyä meikatessani ikään kuin automaattisesti, sävy kun on hitusen liian näyttävä arkimeikissä omaan makuuni ja olo ei oikein ole kotoisa, kun luomilla on lilaa tai huulet on maalattu purppuralla. Haldinin painijakoalakorvikset antoivat kuitenkin niin ison inspiraatiopläjäyksen hieman räiskyvämmän meikin tekoon että päätin maalailla kasvoilleni lilaöverit.

Lopputulos oli juuri sopivan kreisi piristämään flunssapäivää. Mutta vähemmän on enemmän? Voisin milteinpä harkita lilan mattapunan käyttöä toistekin. Jos silmämeikin pitää maltillisena, lilat huulet voisivat olla hurjan cool juttu!

curiousnoora

Urban Decay/ Heavy Metals-paletti ”Spandex” & ”Angelfire”, Kylie Cosmetics/ The Birthday Collection, Mini Kit Matte Liquid Lipsticks ”August Bug”, essence/ Liquid Ink Eyeliner

Muut tuotteet: YSL All Hours-meikkivoide, Maybelline Brow Mascara, Lumene Nordic Noir-puuteri, essence rock ’n’ doll XXXL-mascara

+ Haldinin Wrestler Koalas-korvakorut – meikin inspiraation lähde!

P1075013


Posted in and tagged by NOORA.