BALMAINIA HIUKSILLE – KAKSI SUOSIKKIANI

PC314042 PC314095 PC314039PC314064

Viime vuoden viimeisen kuvauskeikan ansiosta olen rakastunut. Kyllä. Tällä kertaa eritoten kahteen hiustuotteeseen. Oih ja voih, näille aarteille voisin kirjoittaa vaikka pienen serenadin. Juuri näitä herkkuja hiukseni ovat kaivanneet kampaajakäyntien välille enkä ollenkaan laita pahakseni sitä, että sen lisäksi, että nämä tuotteet tekevät äärimmäisen tehokkaasti taikojaan, myös purkit ja purnukat ovat erittäin tyylikäs lisä kylpyhuoneen hyllylle.

Prime Goes Balmain-kemuissa juhlittiin Primen laajenemista Balmain Prestige-salongiksi. Kuvaillessani fiilistelin eritoten upeita kultaisia yksityiskohtia ja jo pelkästään merkin ulkoasu tuo hiustenhoitohetkiin ripauksen luksusta. Hiustenhemmotteluun ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen löytyy tältä brändiltä tuotteita joka tarpeeseen ja koska olen toivonut jo pitkään, että pääsisin testailemaan Balmain Hair Couturen tuotteita itsekin, hihkuin innosta, kun Umppu antoi kuvauskeikan jälkeen mukaani goodie bagin.

PC314274PC314266PC314076

Ensimmäisenä testiin pääsi Balmainin Argan Moisturizing Elixir. Love, love, loooove! Eritoten latvani kaipaavat talvisin aina hitusen extrahemmottelua ja tästä purkista sitä löytyy.  Tuote on hyvin riittoisaa, ja jo pienikin tippa öljymäistä eliksiiriä riitti selvittämään latvani ja antamaan niille hurjasti lisää kiiltoa. Argan Elixir taikoi hiuksille lisää boostia ja kiilto oli aivan omaa luokkaansa – tähän rakastuin heti!

Seuraavaksi kiinnostuin Silk Perfume-suihkepullosta, joka lupaili hiuksille upeaa kiiltoa, kauneutta ja hyvinvointia. Vaaleat hiukset vaativat melkoisestikin toisinaan hellimistä värjäyskertojen välillä ja nyt, kun edellisestä kampaamoajasta on kulunut jo parisen kuukautta, kaipaan hiuksilleni eritoten hyvän hopeashampoon tai kellerryksen poistajan sekä lisää kiiltoa. Koska oma suosikki värin freshaamiseksi on löytynyt Goldwellin REFistä, olin todella innoissani, kun tuon edellämainitun Argan Moisturizing Elixirin ja tämän Silk Perfumen avulla saan jatkossa taiottua hiukset myös upean kiiltäviksi!

Balmain Hair Couture siis vakuutti minut heti! Primessä on kattava valikoima Balmain Hair Couturen tuotteita myynnissä, joten kipin kapin hankkimaan hemmottelua pipojen hautomille talvilookeille.

PC314223PC314306


Posted in and tagged , by NOORA.