KANELILATTEKAIPAUSTA

P1074942 P1074962 P1074974


KORVAKORUT HALDIN  HATTU KN-COLLECTION  TAKKI NOISY MAY   FARKUT ZARA  KENGÄT SOWHAT / VAMOS (*saatu)


P1074954

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun kanelilatte ja bataattiranskalaiset olivatkin vain Mäkkärissä kausituotteina. Molemmista tuli joulukuun aikana suurinta herkkuani ja vaikka toki osasin odottaakin, että hurmaavan suloiset joulumukit kanelilatteineen ja kermavaahtoövereineen katoavat vuoden vaihtuessa valikoimasta, toivoin edes bataattiranskalaisten jäävän menulle mukaan.

Meillä on sunnuntaisin aina tapana käydä sunnuntaiajelulla, napata takeawysta Mäkkärin kahvit mukaan ja suunnata jonnekin, toisinaan museovisiitille, toisinaan lenkittämään koiraa uusiin maisemiin, ja eilen jouduinkin siis tyytymään kaakaoon, kun retkemme alkoi, kun kanelilattea ei niin vaan tavallinen kahvi voita. Mukavaa oli kuitenkin, ja saimme samalla vähän raitista ilmaa, kun sisällä kököttäminen ja sairastaminen on pikkuhiljaa alkanut tympiä molempia. Ja bataattiranskalaisiakin onneksi sentään löytyi! Naughty BRGRissa ne ovat myös suussasulavan herkullisia ja burgeriähkyssä oli oikein rentouttavaa potea flunssaa sohvanpohjalla.

P1074949

Oliko teillä mukava viikonloppu? Lauantai-päiväni oli ihana, kun vuosi alkoi taas kuvaillen ja onneksi flunssa ei kaatanut täysin petiin, joten pääsin myös juhlimaan tätini miehen 50 v.-syntymäpäiviä. Rakastan juhlia ja Salakapassa Kristillassa vietetyt synttärit olivat mukavan lämminhenkiset ja herkulliset. Varsinkin tätä pimeää vuodenaikaa pienet kemut piristävät silloin tällöin kovastikin ja vaikka kovin rauhallisesti juhlinkin, kyllä täytekakku vetää aina suunpielet ylöspäin.

Olen muuten huomannut, että laitan aina ikään kuin vahingossa juuri nuo Haldinin painijakoalat korviini roikkumaan, kun flunssailen. Niiden voimalla siis kohtia uutta viikkoa – pysykäähän terveinä!

P1074973


Posted in and tagged by NOORA.