”OSTA ENSIMMÄINEN JUTTU, JOSTA TULEN MIELEESI”

P1074934

Kun pikkusiskoni oli viime syksynä lähdössä häämatkalle, hän lainasi minulta matkalle mukaan kukkaroani, jota kannan itse reissuilla aina mukana. Lompakon sisuksiin oli jäänyt viimeisimmältä matkaltani muutamia kolikoita, ja kolikkopussukan antaessani lainaan totesin vain Roosalle, että ”osta kolikoilla minulle jotakin sellaista, josta tulen ensimmäisenä mieleesi”. 

Olin jo unohtanut koko asian, kunnes Roosa sitten häämatkalta palatessaan kaivoi laukustaan esiin tuon hurmaavan vaaleanpunaisen myssyn. Kolikkopussukassani oli ollut 4 euroa rahaa, ja Roosa oli tiennyt heti mitä minulle tuliaisiksi ostaisi, kun oli nähnyt tuon neljän euron pipan Primarkin rekillä.

P1074940

Ehkä ihaninta ikinä, että hattaraisen vaaleanpunainen, valtavalla tekoturkistupsulla varustettu myssy tuo siskolleni mieleen minut. Olo ei ole kuitenkaan ollut kovin hattarainen viime aikoina. Olen nyt parin viikon ajan painiskellut korvavaivojen kera ja vihdoin viime viikolla toisella lääkärikäynnillä vaivoille löytyi syy. Vielä tulehdus ei ole kylläkään helpottanut, vaan sain vielä kaupanpäällisiksi räkätaudin, jonka kanssa olen nyt muutaman päivän ajan viettänyt yhteiseloa. Täällä siis akut melko tyhjinä.

Otan ensi viikon tavoitteeksi olla piponi veroinen, hattaraisen hyväntuulinen ja hyvävointinen – Matti saapui juuri ruokakaupasta kotiin inkiväärin, sitruunoiden ja hunajapurnukan kera, joten pörröpipo päähän ja tervehtymiskeinot käyttöön!

Joko flunssa on saanut sinut kiinni?

P1074937


Posted in and tagged , by NOORA.