JOULUN PEHMEIN PAKETTI

curiousnoora


TEKOTURKISTAKKI NICKI MINAJ X H&M


Kaikki tietävät sen kohtauksen Itse Ilkimys-leffasta, jossa pikkupimu huudahtaa onnellisena yksisarvisen nähdessään ”It’s so fluffy I’m gonna diiiie!”. Tiedättehän? Kuvitelkaa minut huudahtamassa sama lause ääneen H&M:lla tuon pörröunelman nähdessäni. Todellisuus hämärtyi, ympäröivät ihmiset unohtuivat, olimme vain minä ja pörrötakki. Pehmoista rakkautta ensi silmäyksellä.

PC243585PC243556

Ja se joulun pehmoisin paketti oli siis minulta minulle. Olin etsimässä Ideaparkista lahjaa Matille, mutta se oli menoa sitten, kun tämä pörröunelma tuli vastaan. Äitini kannustaessa vieressä, sovitin takkia ylleni ja leijailin vaaleanpunaisilla hattarapilvillä. Nicki Minaj X H&M-mallistoon kuuluva tekoturkistakki oli kuin tehty minulle ja yksisarvissynttäreitäkin viettäneenä, oli suorastaan kohtaloa, että tämän takin selkää koristaa valkoinen yksisarvinen.

Selittelyn makua? Niin on. Se on ihana ja se oli pakko kiikuttaa kassalle. Noin. Viime vuoden viimeinen ja ehdottomasti paras heräteostos.

PC243576


Posted in and tagged by NOORA.