UNELMAT PANKKIIN

P1014334 P1014324

Kaikki unelmat eivät toteudu hetkessä. Toisinaan unelmien toteutuminen vaatii kärsivällisyyttä. Törmäsin Tigerissä jokin aika sitten yksisarviseen, joka laukkasi kipin kapin työhuoneeseeni. Valkoisena hohtava heppa ei varmastikaan täytä tarkan sisustajan kriteerejä, mutta minusta se oli täydellinen. Täydellinen unelmapankki.

Sovimme Matin kanssa, että alamme säästää pikkuhiljaa matkakassaa yhteiseen reissuun, ja päätin, että ruokin yksisarvistani pari kolme kertaa viikossa kahden euron kolikolla. Koko reissun kassa ei pankin sisuksiin tietystikään mahdu, mutta reissun koittaessa on ilo kaivella pankin uumenista lisäkassaa menoja varten. Tai jos mieli ja unelma vaihtuukin yhtäkkiä yllättäen kassan karttuessa, pääasia on, että pankin sisältö käytetään johonkin ihanaan. Jonkin unelman toteuttamiseen.

P1014336

Matin sikamaisen hieno unelmapankki löytyi joulupaketista. Tavoitteenani oli löytää Matille oma unelmapankki oman yksisarviseni rinnalle ja melkoinen parivaljakko työhuoneessani nyt kököttääkin hyllyn päällä. Matin kannattaa tosin määritellä säästökohteensa vielä tarkemmin kuin minun. Possu on nimittäin historiaa sen jälkeen, kun sen sisuksiin päättää kajota. Mukana tuli nimittäin vasara, jolla possu napautellaan palasiksi sen syötyä tarpeeksi.

Unelmapankki voisi lahjaideanakin toimia erinomaisesti – hauskoja pankkeja löytyy muutaman euron hintaan Tigerista ja kun lahjan oheen vielä kirjoittaa mikä tarkoitus pankilla on, lahjansaaja ilahtuu varmasti!

Unelmia iltaasi! <3

P1014330


Posted in and tagged by NOORA.