VUODEN ENSIMMÄISEN VIIKON TO DO-LISTA

PC293881 PC293899 PC293883

NEULE ZARA  FARKUT ZARA  KENGÄT CATMANDOO
KUVAT : IINA MOUKOLA / MOUMOU

PC293897 PC293892

Tuntuu hykerryttävän hyvältä, että näin vuoden vaihtuessa on jälleen mahdollista aloittaa puhtaalta pöydältä. Toki se on mahdollista aina silloin, kun itse haluaa, mutta kun pöydällä on tyhjä kalenteri ja eletään tammikuun ensimmäisiä päiviä, ”alusta” aloittaminen on erityisen jännittävää. Edessä tabula rasa ja 365 päivää tehdä vuodesta unohtumaton. Vuosi tulee taas tapansa mukaisesti heittämään eteeni varmasti haasteita, suruja ja murheitakin, mutta mikäli asioihin voin vaikuttaa yhtään itse, näillä keinoilla pyrin tekemään siitä edeltäjäänsä paremman. Vuoden loppu oli omalla kohdallani melko matalapaineinen, mutta menneet ovat menneitä ja uudet tuulet puhaltavat minua varmasti eteenpäin.

VUODEN ENSIMMÄISEN VIIKON TO DO-LISTA:

Ei, en tehnyt lupauksia, mutta on aika majoittaa sporttipörriäinen luoksemme pysyvästi. Uusi vuosi alkoi jo eilen reippaalla hiihtolenkillä, mutta into ei saa nyt laantua. Sen pitää vain kasvaa. Tavoitteenani ei ole painonhallinta tai edes kunnon kohottaminen, vaan niinkin tärkeä asia kuin hyvinvointi. Liikunta tuo energiaa arkeen ja ennen kaikkea hyvän olon. Jos kunto kohoaa samalla, niin hyvä vaan!

Vaatekaapin inventaario. Tämä piti tehdä jo joulukuussa pois alta, ja projekti on siltä osin hyvällä mallilla, että olen saanut karsittua vaatteet niihin, jotka ovat käytössä. Nyt on kuitenkin aika organisoida vaatteet järjestykseen.

Varaa aika kampaajalle. Uusi vuosi, uusi look? Ei sentään, mutta pienikin päivitys kutreihin tuo aina freshimmän olon. Ja samalla näen aina rakasta ystävääni. Se jos mikä on parasta.

Nauti elämästä, murehdi vähemmän. Tämä ohjenuora pätee vuoden jokaiseen viikkoon. Juoksen koko ajan kuin päätön kana paikasta toiseen ja harvoin juon edes aamukahvini paikallaan istuen. En ”ehdi” istahtaa saunan lauteelle rentoutumaan, vaan pikasuihku ennen nukkumaanmenoa on ainoa vaihtoehto. En muista tarpeeksi usein istahtaa rapsuttelemaan Eppua sohvan pohjalle  enkä kännykän selailemiselta ehdi lukea tarpeeksi. Ne pienet jutut, ne nostetaan tänä vuonna niiden ansaitsemalle paikalle.

Juuri eilen kerroin kuinka lupaukset jäi tekemättä, mutta onhan tässäkin jo jotakin. Hyvinvointia ja arjen iloja, niitä toivon vuodelta 2018. 

Mutta nyt, kohti työpäivää. Ja tiedättekös mitä? Tänään asetin herätyskellon soittamaan varttia aikaisemmin ja kahvinkeittimeen jauhoin valmiiksi tuoreet pavut jo eilisiltana. Tänään join aamukahvini keittiön pöydän ääressä.


Posted in and tagged by NOORA.