ENSIMMÄINEN JOULUASKARE, DONE!

IMG_8982 IMG_8985 IMG_8987

Tämä nyt tuskin kenellekään tulee yllätyksenä, mutta joulukorttien valitseminen on minulle tärkeä jouluperinne. Viime vuonna tein kortit itse, mutta tänä vuonna päätin päästää itseni helpolla ja päädyin selailemaan korttivalikoimaa netistä. Korttien määrän päätimme pitää mahdollisimman maltillisena ja lähettää kortit vain niille, joita emme välttämättä joulunaikaan tapaa ollenkaan. Ne läheiset, joita pääsemme joulun pyhinä halimaan ihan livenä, saavat sitten paketin myötä joulutervehdyksensä. Ja bonuksena sen lämpöisen jouluhalin! Joulukorttiperinteestä haluan kuitenkin tavalla tai toisella pitää kiinni. Postiluukusta kolahtaa niin harvoin alas mitään kivaa, että jokaisen joulukortin otan hymyillen vastaan itsekin.

IMG_8986

Kovin kauaa minun ei tarvinnut nettiaalloilla surffailla ennen kuin ne täydelliset joulukortit jo ilmestyivät nenäni eteen. Rakastan yli kaiken Rifle Paperin kuvituksia ja instaa selatessani huomasin, että Papershopin valikoimasta löytyy nyt kattava otos Rifle Paperin joulutuotteita. Klik. Joulukortit tilattu. Meidän läheisiämme hemmotellaan siis tänä jouluna hurmaavilla ”Nutcracker”-korteilla. Enkä toki malttanut jättää tilaustani täysin siihen; samalla laitoin tilaukseen ensi vuonna avioituville ystäville kortteja, yhden joululahjan ja hieman paketointitarvikkeita. Minua ei saisi päästää ollenkaan paperitarvikeostoksille — mopo lähtee heti käsistä, kun kauniit printit vievät mukanaan!

IMG_8984IMG_8989 IMG_8993

Nyt on merkitkin hankittu ja yllätin jopa itseni olemalla korttien kanssa näin ajoissa. Yleensä sitä punaista kirjekuorta etsitään hiki hatussa joulun alla ja kortit kiidätetään postiin viime tipassa. Hyvä näin, yhden jouluaskareen voi nyt yliviivata listalta.

Tosin täytyy ne kortit vielä kirjoitellakin.

Psst. Valtavan suuri plussa Papershopille asiakaspalvelusta, ihana tuo mukana tullut kirje! <3


Posted in and tagged by NOORA.