EI MITÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ

PB251432 PB251449 PB251426


PAITAPUSERO DRESSMANN  FARKUT ZARA   KENGÄT CATMANDOO


On hyvin harvinaista, että asussani ei ole asusteita. Ei pupunkorvia kengissä, ei suuren suuria korvakoruja, ei mitään ylimääräistä. Olen huomannut, että näyttävät asusteet kuuluvat oman tyylini kulmakiviin. Mitä säihkyvämpi laukku tai suloisempi pipo, sitä upeampi se minusta on. Mutta millainen on tyylini, josta on riisuttu pois kaikki ylimääräinen?

Esimerkiksi tällainen.

PB251440 PB251420 PB251439

Koska omasta vaatekaapistani ei löytynyt ylisuurta valkoista kauluspaitaa, lainasin Matin kaapista puseroa. Mustat pillifarkut sopivat erinomaisesti kaveriksi oversized-puserolle. Paita oli pituudeltaan juuri täydellinen, mutta hitusen liian suuri hartioista. Mustavalkoinen kokonaisuus oli kuitenkin niin paljon mieleeni, että halusin tallentaa sen myös asukuviin.

Toisinaan tuo harmaa marraskuun maisema istuu kauniistikin asukuvien taustaksi. Simppeli asu, kuulas maisema, tuulentuivertamat hiukset  ja jalassa kengät, joissa voi sekä vaeltaa rannanviertä että suunnata sunnuntaibrunssille. Niin ja tietysti mummun tekemät villasukat, ne kuuluvat marraskuun vakiovarusteisiin.

Hyvää viikkoa, just sulle.

PB251454 PB251437 PB251450


Posted in and tagged by NOORA.