KIUKKUITKUT X2

PB251568 PB251584 PB251564


PUSERO INWEAR / BY EMKA (*saatu)   TAKKI H&M   FARKUT ZARA  KENGÄT SOWHAT / VAMOS (*saatu)


PB251614

Tiedättekö sen sellaisen turhautuneen kiukkuitkun, joka iskee, kun on itse hölmöillyt, sählännyt tai unohtanut tehdä jotakin? Murheeni ovat olleet pieniä, mutta kun arki heittää kapuloita rattaisiin, on ihan ok itkeä ulos pienet kiukkuitkut.

Instan puolella jo kerroinkin kuinka tietokoneeni päätti yhtäkkiä yllättäen simahtaa ja viedä samalla mukanaan valtavan määrän kuvia. Ulkoinen kovalevykin oli jo ostettu valmiiksi, ja olin edennyt projektissani jo siihen vaiheeseen, että olin siirtänyt levylle talteen kuvat vanhalta PC:ltäni, jonka kuvittelin hajoavan hetkenä minä hyvänsä. Olin niin kiukkuinen itselleni ettei kyyneleiden tuloa voinut estää, kun blogikoneeni sitten yhtäkkiä päätti sanoa sopimuksensa irti. Vuosiin mahtuu niin paljon kuvamuistoja, että rahan menon sijasta itkin ennen kaikkea niiden mahdollista tuhoutumista. Tämä seikkailu päättyi lopulta niin, että koneeni on korjauskelvoton, mutta Apple-huollossa saatiin talteen koneen materiaalit. Lompakko itki katkeria kyyneleitä, kun marssin Black Fridayn kunniaksi hankkimaan uuden Macin.

PB251566 PB251602PB251571PB251579

Eilen tullessani kotiin, etsin hississä avaimia reppuni etutaskusta, jossa kännykkänikin oli. Jostain syystä etutasku jäi auki, ja kännykkä kolahti ensin ovenkarmiin ja tippui sen jälkeen lattialle. Näyttö meni sirpaleiksi ja taas kiukutti oma turha häsläämiseni. Jotenkin tuntuu muuten siltä, että etenkin koneet ja laitteet hajoavat aina samaan aikaan ja Visaa joutuu vinguttamaan harva se päivä. Joulun alla ylimääräiset menot vaan tuntuvat kiukuttavan extrapaljon, kun rahanmenoa on muutenkin.

Kun kiukkuitku on sitten lopulta itketty ja kyyneleet kuivattu, sitä miettii kuinka turhaa rääkyminen olikaan. Nämä tällaiset ovat niin pieniä murheita. Vahinkoja sattuu ja ongelmiin löytyy ratkaisu. Voitte olla varmoja myös siitä, että jatkossa niitä varmuuskopioita otetaan meidän taloudessamme aktiivisemmin. Niin. Virheistään oppiikin.

Tänään kännykkä korjaukseen ja kohti uusia seikkailuja.

PB251591 PB251608


Posted in and tagged , by NOORA.