KUN MATTIA JUHLITTIIN

PB251528 PB251487 PB251542PB251508

On se aika vuodesta, kun käyn itsekin useampaan otteeseen tulevien kuukausien aikana lukemassa tätä postausta vuosien takaa. Lahjanmietintäkarkelot alkavat nimittäin marraskuussa, kun Matti täyttää vuosia, sitä seuraa joulu, sitten Matin nimipäivät ja lopulta vielä vuosipäivämme. Olenkin tullut siihen tulokseen, että valitsen lahjan fiiliksen perusteella ja tänä vuonna teinkin Matille lahjan itse, kun sopivaa ei kaupasta löytynyt. DIY-lahjani oli sen verran mieluinen, että kirjoitan teille vielä postauksen siitä illaksi.

Juhlimme perheittemme kesken Matin vanhenemista viikonloppuna ja vaikka sankari vähän vastustelikin kaiken maailman härpäkkeitä ja koristeluita, sain sentään muutaman pompomin, kukkien ja valoköynnösten avulla tuoda hitusen tunnelmaa pimeään marraskuun iltaan. Juhlafiilis tosin syntyi koristeiden sijaan vieraiden iloisesta puheensorinasta ja herkkujen mussutuksesta.

PB251503 PB251505 PB251543 PB251536

Yksisarvissyntymäpäiväni tuovat edelleen hymyn huulille niitä miettiessäni, ja olenkin  sitä mieltä, että aina pitää vähän juhlia jos siihen on aihetta. Marraskuu on synkän harmaa kuukausi, illat pimeitä ja pitkiä, joten mikäpä piristäisi paremmin kuin lasi skumppaa, pala kakkua, kynttilöiden lepattavat liekit, glitterpusero ja hyvä seura. Pienelläkin budjetilla saa oikein mukavat juhlat aikaiseksi. Sankari viihtyi, vieraat viihtyivät ja minä sain pitkästä aikaa fiilistellä juhlien järjestämisen parissa.

Tiedättekö mikä on myös ihanaa juhlien järjestämisessä? Monesti niiden jälkeen koti on kuin kukkakauppa, kun maljakoissa on upeita sankarille tuotuja kimppuja. Oi, minä niin tykkään!

PB251545PB251537 PB251525 PB251547

*Pusero: InWear / *saatu, By EmKa


Posted in and tagged , by NOORA.