PUHDAS HYMY JOULUPAKETTIIN

PB191145 PB191149 PB191125

*Kaupallisessa yhteistyössä: Oral-B

Kommenttiboksiin syntyi maanantaina julkaisemaani postaukseen erinomainen keskustelu hammaslääkäripelosta ja hampaiden hoitamisesta. Moni muukin kertoi jännittävänsä hammaslääkärin penkkiin istahtamista ja sanomattakin on selvää, että suun ja hampaiden terveyden ylläpitäminen koskettaa aiheena meitä kaikkia. Black Fridayn kunniaksi minulla onkin suuri ilo  johdattaa teidät huiman hyvän tarjouksen pariin – Oral-B Pro 7000-sähköhammasharja on mustan perjantain kunniaksi nimittäin mahtavassa alennuksessa! Tämä hammasharja tulisi löytyä jokaisesta pukinkontista. Hampaasi ansaitsevat itselleen uuden parhaan kaverin surisemaan kylpyhuoneeseen.

PB191141 PB191152

Maanantaiseen postaukseeni tulikin jo teiltäkin pari eri vinkkiä hammashygienian tehostamiseen, mutta kerrataanpa vielä ne omat ohjenuorani, joita pyrin kuuliaisesti noudattamaan hampaita hoitaessani. Lipsahduksiakin toki sattuu, mutta nopeasti näistä vinkeistä ja keinoista on tullut osa arkirutiineitani, jotka tulee suoritettua automaattisesti.

• Harjaan hampaat kaksi kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin, ja myös työpöytäni laatikosta löytyy hammasharja ja -tahna. Kun asiakaspalaveri alkaakin vasta ruokatunnin jälkeen, sinne on freshimpi mennä puhtailla hampailla. Eipä tarvitse jännittää, että hampaiden välissä olisi mustamakkaran jämiä.

• Myönnän, että olin vielä jokin aika sitten laiska lankaamaan hampaitani. Nyt tästäkin on tullut tapa, jota pyrin noudattamaan ainakin joka toinen päivä. Myös fluoria sisältävä suuvesi on minulla  päivittäisessä käytössä.

• Noora, älä napostele! Tätä sääntöä on toisinaan vaikea noudattaa. Toisinaan herkkuhimon taltuttaa jo pelkästään heittämällä suuhun purukumin. Janojuomana toimii vesi ja ruokailun jälkeen huuhtelen suun aina vedellä. Happamia juomia pyrin välttämään.

• Hammaslääkäripelostani huolimatta pyrin siihen, että istahdan hammaslääkärin penkkiin vähintään 1-2 vuoden välein.

• Ja yksi tärkeimmistä – vaihda tavallinen hammasharja sähköhammasharjaan! Sähköhammasharjan pyörivät harjaspäät poistavat tehokkaasti plakkia ja eron edeltäjään huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Erinomaisen Black Friday-tarjouksen löydätkin nyt täältä. Nyt pukinkonttia täyttämään!

Olethan jo muistanut lisätä sähköhammasharjan joulun toivelistalle?

PB191133


Posted in and tagged , , by NOORA.