KIITOSPÄIVÄN ARVONTA: ”THANK YOU” BY ESSENCE

IMG_8870 IMG_8873 IMG_8879

Amerikassa vietetään Thanksgiving Day:tä eli kiitospäivää aina näin marraskuun neljäntenä torstaina. Vaikka tuo kyseinen juhla ei olekaan rantautunut tänne Suomeen, minulla on monen monta syytä olla kiitollinen. Yksi syy hymyihin ja hyvään fiilikseen olette te. Siksi kiitokset ovat paikallaan.

Koska taannoinen essence-joulukalenteriarvonta sai valtaisan suosion, lupasin vielä lohdutuspalkintona järjestää teille lisää essence-kivaa. Sain käsiini himotun essencen Thank You!-boksin ja kiitospäivän kunniaksi on aika laittaa hyvä mieli kiertoon. Nyt tyypit – ready, set, glow!

IMG_8875 IMG_8876 IMG_8878

essencethankyouOsallistut Thank  You!-boksin arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiosioon. Bokseja arvotaan yksi kappale (1) ja tuo herkullinen kiitosboksi on syönyt sisuksiinsa upeita tuotteita meikkipussista säkenöivään huulipunaan asti. Tällä setillä pikkujoulumeikkiin taikoo säihkettä ja juhlan tuntua! Mikäli seuraat minua/blogiani myös Facebookissa tai Instagramissa, mainitse siitä kommentissasi – saat kiitokseksi tupla-arvan arvontaan!

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 26.11.2017 klo 18.00.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja palkinto on arvottu. Onnetar istui tällä kertaa Maitoviiksin olkapäällä. ONNEA! Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

essencethankyou

IMG_8872


Posted in and tagged by NOORA.