KUUKAUDEN KIRPPISLÖYTÖ : VIRKEÄN VIHREÄ REPPU

PB191085 PB191097 PB191104

On aivan tajuttoman kiva fiilis löytää ”käytettynä” jotakin ihan upouutta. Jotakin sellaista, joka on edellisellä omistajalla jäänyt käyttämättä, mutta joka on juuri sitä mitä sinä kaipaat asusteittesi ja vaatteittesi joukkoon. Minulla on käynyt viime aikoina aivan järjettömän hyvä tuuri second hand-ostoksilla. Zadaan ansiosta. Olen löytänyt tuotteita, jotka ovat maksaneet murto-osan alkuperäisestä hinnasta ja näin ollen niiden hankkiminen on ollut ennen kaikkea lompakkoystävällistä ja ylipäätään mahdollista. Vaikka tutustuin Zadaaseen alunperin yhteistyön kautta, se on edelleen yksi käytetyimmistä sovelluksistani. Kun havaitsen vaatekaapissani puutteen, tsekkaan nykyään aina ensin, löytyisikö vastaavaa Zadaasta. Ja monesti on löytynyt.

Tällä hetkellä metsästän itselleni Louis Vuittonin Speedy 25:sta Monogram-kuosilla. Yksi hyvä vaihtoehto ehdittiin myydä nenäni edestä, mutta pidän silmät auki ja jatkan sovelluksen ahkeraa päivittämistä.

PB191088


TAKKI BIKBOK   HAME UHANA DESIGN   KENGÄT CATMANDOO    REPPU MICHAEL KORS   MYSSY MYSSYFARMI (*saatu blogin kautta)   HUIVI GINA TRICOT


PB191107 PB191101

Kuukauden paras kirppislöytö pääsi mukaan syksyiseen asuuni. Vihreä, upouusi Michael Korsin pikkulaukku löytyi jokin aika sitten superhyvään hintaan Zadaasta ja se on heti kerännyt monia käyttökertoja. Laukun saa tosiaan muutettua repuksi, mutta se kulkee kivasti myös olkalaukkuna. Ja mikä parasta – se toi kaivatun väriläiskän laukkujeni joukkoon! Kulta ja vihreä ovat täydellinen yhdistelmä.

Sain mitä pyysin ja elokuvalumisadetta hipsi kuin hipsikin hiljalleen maahan eilen täällä Tampereella. Loskaksihan se taas muuttui, mutta jätti kuitenkin hyvän mielen tullessaan. Kävelin eilen lumisateessa takeawaymuki kädessäni Tampereen keskustassa valoviikkojen valaistessa tietäni, ja olo muuttui heti kovin jouluiseksi.

Tuli hyvä fiilis.

PB191114


Posted in and tagged by NOORA.