ELOKUVALUMISADE

PB191053 PB191074 PB191061

Maailman kaunein lumisade on mielestäni elokuvalumisadetta. Se ei toki ole virallisesti nimeltään elokuvalumisade, mutta tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Täydellinen lumisade leijuu maahan valtavina hiutaleina ja mielesi tekisi katsoa ylöspäin ja kuikuilla minkä pilven päältä avustaja heittelee paperisilppua lavasteisiin. Se on elokuvalumisade. Leffoissa elokuvalumisade leijuu maahan juuri silloin, kun leffan tähtipari on palaamassa kotiin ensitreffeiltään ja on hyvänyönsuukon aika.

Pysähdyimme eilen Kaukajärven rantaan kuvaamaan sunnuntaipäivän asuani ja samalla sekunnilla, kun Matti sammutti auton, alkoi taivaalta hipsiä lunta. Valtavat lumihiutaleet leijuivat  maahan kuin tanssien ja kuvia varten ei tarvinnut esiin kaivella hymyjä hetkeäkään. Olen kaivannut lunta niin paljon, että lumisateessa pyöriminen kauniilla vihreällä ruohokentällä sujui kuin tanssi Matin yrittäessä tallentaa pomppimistani kameran muistikortille. Voi lumisade, kunpa olisit jäänyt pidemmäksi aikaa vierailulle!

PB191044PB191062PB191045


NEULE H&M  HAME UHANA DESIGN   KENGÄT CATMANDOO  KORVAKORUT TITIMADAM (*saatu)


Maanantaikin saapui jälleen lumisateen kanssa käsi kädessä. En haluaisi valittaa, että taas on maanantai, mutta tottahan se on, viikonloput soljuvat ohi hujauksessa. Odotan kuitenkin kovasti tätä viikkoa, sillä Matti viettää syntymäpäiviään ja tänä vuonna päätin tehdä hänelle lahjan ihan itse. Projekti on vielä pahasti kesken, joten toivotaan, että Masallakin on viikolla paljon iltamenoja, että saan lahjan valmiiksi. Joten hommaa riittää, mutta kiire ei haittaa lainkaan, kun kalenteri on pullollaan vaikka mitä!

Jos yhden toiveen saisin tälle viikolle esittää, se olisi ehdottomasti ikkunan takana hipsivä lumisade. Samalla luminen maisema toisi hieman valoa tähän synkkyyteen. Joten leffa-avustaja, nyt voisi laittaa sitä paperisilppua tulemaan!

PB191073PB191050


Posted in and tagged by NOORA.