SATUMAINEN ARVONTA: VOITA DANIELLE NICOLE X DISNEY-MALLISTON LAUKKU!

PB120139 PB129999 PB129969 PB120016

”When you are curious, you find lots of interesting things to do.” 

W A L T  D I S N E Y

En koskaan aio olla niin aikuinen, etten voisi kuljeskella hymy huulilla Disney-laukku olallani. Pieni ripaus lapsenmielisyyttä  voi auttaa monessakin asiassa. Jos ei muuten, niin ainakin saatat ilahduttaa laukkuvalinnallasi itsesi lisäksi myös muita. Persoonallinen Lumikki-laukku on keikkunut olallani jo jokusen kerran, ja jokaisella kerralla joku on kehunut laukkuani tai ainakin hymyillyt sille. Sen lisäksi, että laukku on kooltaan käytännöllinen ja ulkoasultaan hauska, se on myös äärimmäisen trendikäs. Laukkubrändi Danielle Nicolen suunnittelema Danielle Nicole x Disney-mallisto on saavuttanut huiman suosion – nämä laukut myydään käsistä ja #daniellenicolexdisney’n takaa löydät Instagramista paljon muotivaikuttajien asukuvia, joissa nämä laukut ovat pääosassa!

PB120012 PB120150 PB129998 PB129989

Samaisen malliston Lumikki-laukun olen hankkinut itse itselleni, mutta kun Coolstuff ehdotti, että voisimme toteuttaa näin joulun kunniaksi yhteistyön, päähäni pälkähti idea. Koska tiesin, että Coolstuff on yksi harvoista verkkokaupoista, jonka kautta Danielle Nicole X Disney-mallistoon pääsee käsiksi, kysyin heiltä, josko voisinkin hemmotella teitä arvonnan kautta. Disney-aiheinen arvonta sopisi blogiini kuin lasikenkä Tuhkimolle!

Tuumasta toimeen! Valitsin Coolstuffin hurjan kattavasta joululahjavalikoimasta teille arvottavaksi kaksi laukkua Danielle Nicole X Disney-mallistosta, säihkyvän upean Tuhkimon  ja hurmaavan Könni-kellon. Kumman sinä haluaisit vai ilahduttaisitko laukulla peräti ystävääsi jouluaattona?


A R V O N T A :


Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Kerro kommentissasi kumman laukun arvontaan osallistut. Mainitsethan myös jos seuraat blogiani/minua Instagramissa tai Facebookissa – heitän sinulle kiitokseksi siitä lisäarvan arvontaan! Osallistumisaika päättyy 26.11. klo 23.59. Palkintoja arvotaan 2 kpl (Tuhkimo-laukku/ 1 kpl ja Könni-laukku/ 1 kpl).

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt! Satumaisten laukkujen voittajat ovat Alisa (Könni) ja Siiri (Tuhkimo). Voittajille on lähetetty sähköpostia. <3

Satumaista onnea arvontaan!

PB120135 PB120002 PB129977 PB120152 PB120031

*Tuhkimo-laukku, Könni-laukku ja joulukortit saatu arvottavaksi Coolstuffilta. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged , by NOORA.