HYVÄSTIT HAMMASPEIKOILLE

PB180890 PB180907 PB180914 PB180881

*Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Kunpa hammaslääkäripelon voisi käydä jättämässä viileään avantoon tai syksyn viilentämään järviveteen samalla tavalla kuin stressin ja murheet. Siitä pääseminen ei kuitenkaan ole kovin helppoa. Vaikka historiaani ei kuulukaan suuria hammasremontteja tai ikäviä kokemuksia hammaslääkärin penkistä, hammaslääkärissä käyminen on ollut aina minulle jostain syystä vaikeaa. Rohkeutta täytyy kerätä jo pelkän ajan varaamiseen ja siitä hetkestä, kun vihdoin saan ajan varattua, alkaa jännittäminen. Tarkastuksessa käyminen on nimittäin useimmiten omalla kohdallani aloittanut useamman käyntikerran sarjan. Hampaani reikiintyvät helposti ja korjattavaa on aina löytynyt. Selitystä ”huonoille hampaille” ei ole oikeastaan koskaan annettu, toisilla hampaat vaan reikiintyvät helpommin, vaikka niitä hoitaisikin hyvin.

Onnea on hyvä hammaslääkäri ja sellaisen minä olen onnekseni löytänyt. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että hampaista tulee huolehtia myös lääkärikäyntien välissä. Siksi hyvä suu- ja hammashygienia ovatkin minulle tärkeitä asioita. Vaikka hampaani ovatkin helposti reikiintyvää sorttia, pyrin kaikin keinoin ylläpitämään hyvää hygieniaa ja pitämään hampaani terveinä.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä ja apuvälineistä suun terveyden ylläpitämiseksi on ehdottomasti kunnon sähköhammasharja. Joko sinulla on oma?

PB180957 PB191016PB180893PB191042 PB180917

Vaihdoin hammasharjani sähköhammasharjaksi vasta noin vuosi sitten hammaslääkärin kehotuksesta, eikä paluuta vanhaan ole sen jälkeen ollut. Hampaat tuntuivat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen paljon puhtaammilta kuin aiemmin. Sähköhammasharjan pyörivät harjaspäät tekevät taikojaan plakkia poistaen ja lopputuloksena oli ja on puhdas, onnellinen hymy. Kylpyhuoneessa odottavaan sähköhammasharjaan tartutaan kahdesti päivässä ja koen keskittyväni hampaiden harjaamiseen paremmin, kun kädessäni on sähköhammasharja mekaanisen harjan sijaan – apunani olen nyt käyttänyt myös oman harjani, Oral-B Genius Rose Goldin bluetooth-ominaisuutta ja sovellusta, jonka avulla pystyn seuraamaan, että kukin osa-alue on taatusti puhdistettu! Hampaita harjatessani kierrän tarkasti hammas hampaalta koko suun ja viimeistelen puhdistuksen lopuksi lankaamalla.

Pian on jälleen hammastarkastuksen aika. Innolla odotan, että pääsen kertomaan hammaslääkärilleni, että olen löytänyt hampailleni uuden parhaan ystävän. Jo edellisellä hammaslääkärikäynnillä sain nimittäin positiivista palautetta siitä, että harjan vaihto sähköiseen versioon on parantanut heti hampaitteni kuntoa. Hampaita ei vihlo ja ikenenikin voivat paremmin. Ja hammashymyjä en arkaile yhtään!

Jatketaan aiheen tiimoilta vielä tämän viikon perjantaina. Luvassa on nimittäin huiman hymyilyttävä sähköhammasharjatarjous Oral-B Pro 7000-sähköhammasharjasta! Mikä olisikaan parempi lahja pukinkonttiin kuin sähköhammasharja, joka on hyväksi lahjansaajan terveydelle. Hyvin voiva suu parantaa koko kehon hyvinvointia. Ja kukapa nyt ei haluaisi antaa rakkaalle läheiselleen hyvinvointia lahjaksi?

Surraako sinun kylppärissäsi sähköhammasharja?

PB180899 PB180961


Posted in and tagged , , by NOORA.