JOULUPUKKI, PARIKAN PUPUSET OVAT POMPPINEET TAMPEREELLE

PB160397 PB160420 PB160675PB160365

Rakas Joulupukki, tietäväthän tonttusi jo, että heidän ei tarvitse lähteä Helsinkiin asti pupuostoksille, jos mietitte vielä minulle kuumeisesti lahjaa? Pupuja saa myös Tampereelta, joten pupulaumani kasvattaminen onnistuu varsin näppärästi. Tiesitkö  tämän jo Joulupukki, tiesitkö?

Tuomiokirkonkadulta löytyy todellinen helmi, By EmKa, upea vaate- ja asustemyymälä, johon tiesin tykästyväni heti, kun näin jokin aika sitten heidän instassaan kuvan sisustuksesta, jota koristi vaaleanpunainen tiikeritapetti. Se oli pian nähtävä livenä! Jo ensimmäisellä visiitilläni totesin todeksi sen, mitä olin aavistellutkin, myymälä oli niin sisustukseltaan kuin sisällöltäänkin todellinen timantti. Ja kyllä, täällä me manselaiset pääsemme Parikan pupuihin käsiksi!

PB160394 PB160662 PB160433

By EmKassa juhlittiin torstaina kanta-asiakasillan merkeissä kaksi vuotta täyttänyttä myymälää, ja ilokseni pääsin kuvaamaan tapahtumaa. Sen lisäksi, että rekit ovat täynnä toinen toistaan herkullisempia vaateaarteita, palvelu on ystävällistä ja avuliasta. Vaatteet on huolella valittu valikoimaan ja etsit sitten kokonaista asua tai yksittäistä ala- tai yläosaa, lähdet By EmKasta taatusti hymy huulillla. Sisältä löytyy ilahduttavia vaatekaapin aarteita, jotka kestävät aikaa, ovat laadukkaita ja säilyvät pitkään vaatekaappisi kulmakivinä.

Joko tämä Tampereen helmi on teille tuttu?

Ps. Ja Joulupukki hei! Alla vielä pupufanikollegani Dioriinan ottama kuva suosikkijänöistäni. Ihan muuten vaan tiedoksesi.

PB160648 PB160374PB160382


Posted in and tagged , , by NOORA.