OLI SYNKKÄ JA MYRSKYINEN YÖ

IMG_8737 IMG_8731 IMG_8734


MEKKO R/H   SAAPPAAT NLY SHOES


IMG_8739

Tai ei nyt niin synkkä. Eikä yökään. Eikä oikeastaan myrskyäkään. Taivaalta satoi kyllä räntää, lunta ja vettä samanaikaisesti, kun avasin oven R/H:n Pop Up-myymälään. Ja se oli menoa sitten. Tarvitsin elämääni jotakin vaaleanpunaista. Jotakin, joka erottuu marraskuisesta maisemasta. Juuri tuosta kaameimmasta asukuvataustasta ikinä. Mätänevät lehdet, kuraiset lätäköt ja koiranpissan kellastamat jäännökset lumikinoksista eivät hivele silmiä, mutta nämäkin marraskuiset maisemat pelastaa kuvissa ensiesiintymisensä tekevä unelmieni mekko.

Mietin valehtelematta VUOSIA tämän mekon hankkimista. Kun Mickey Square Dressin uutusväri vei jalat alta, päätin tehdä hankinnan. Pop up-myymälässä olleen hurjan aleprosentin kera kotiutin vihdoin mekon omaan vaatekaappiini. Se on juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Kun alle sujauttaa paksut mustat leggarit, tässä asussa tämä mimmi kirmaa onnellisena vaikka kuralätäköissä koko talven.

IMG_8732

Ripaus vaaleanpunaista piristää aina! Sen lisäksi, että vaatekaapin uusi mekko ihastuttaa, nyt myös syyslook on päivitetty kuntoon ja blogikin on saanut uuden ulkoasun ylleen. Ajattelin ensin hieman tummentaa blogin värimaailmaa, mutta päätinkin lopulta, että hattaraisia sävyjä tämä vuodenaika nimenomaan kaipaa piristykseksi. Lopputuloksesta tuli mielestäni ennen kaikkea raikas – mitä mieltä te olette?

Hattaraisen herttaista päivää kaikille! <3

IMG_8736 IMG_8735


Posted in and tagged by NOORA.