KODIKKAIN KOTINURKKA

PB059492 PB059520 PB059495 PB059487

Meidän sisustustamme maustavat värit ja printit. Niiden suhteen vallitsee kuitenkin tasapaino, joka miellyttää meidän silmiämme ja vaikka vallaton matto ja villi ilveskissaverho saattaisivat jonkun mielestä olla turhankin monimutkainen yhdistelmä, ne muodostavat tällä hetkellä perustan olohuoneemme viihtyisimmälle nurkalle. Kun maton ja värikkään verhon lisäksi olohuoneessa ei ole kuin harmaata ja mustaa, yleisilme on loppuviimeksi jopa rauhallinen.

Muistatteko, kun raahasin Matilta salaa tuon valtavan nojatuolin meille Kodin1:n loppuunmyynnistä? Tällä hetkellä käymme iltaisin jopa kädenvääntöä siitä, kumpi saa kantaa kahvikuppinsa synttärilahjapöydälleni, sytyttää lukuvalon ja hautautua viltin alle kirjaa lueskelemaan. Minun onnekseni Matilla on paljon iltatöitä; se olen siksi useimmiten minä, joka ehtii varata tuolin itselleen.

PB059521 PB059502 PB059518

Tuo hattivattimekkoinen tyttö tuolla tuolin nurkassa on niin uppoutunut Dan Brownin uutukaiseen, että samaan postaukseen on vielä sisällytettävä kodikkaan kotinurkan lisäksi syksyn jännittävä kirjavinkki. Olen lukenut Brownin kaikki teokset ja tämä uutuus noudattaa jälleen samaa kaavaa: kirja vie mukanaan heti ensisivuilta lähtien ja sitä ei malta laskea käsistään hetkeksikään. Matti on tosin yrittänyt hoputtaa minua kääntelemään sivuja vähän reippaammassa tahdissa, että hänkin saisi kirjan jo pian luettavakseen. Mutta en malta ahmia sitä liikaa kerralla! Hyvän kirjan haluaa kestävän pitkään.

Meidän kodikkain kotinurkkamme jää nyt kuitenkin taas työpäivän ajaksi Epun valtaistuimeksi. Veikkaan, että tuoli onkin päivittäin myllätystä viltistä päätellen ahkerassa käytössä päiväunipaikkana myös silloin, kun Matti ja minä emme ole kotona.

Kirjaa en Epille jätä päiväksi, ettei se vaan ehdi lukea loppuratkaisua ennen minua.. ;)

PB059491


Posted in and tagged , by NOORA.