360 X KIITOS (KUKA NAPPASI KALENTERIN ITSELLEEN?)

essencejoulukalenteri

360 X KIITOS! En yleensä tee erillisiä postauksia arvontojen voittajista, mutta tällä kertaa oli aivan pakko – teistä ihanaisista peräti 360 henkilöä osallistui essence-joulukalenteriarvontaani! Huippujuttu! Valitettavasti kalentereita oli tällä kertaa arvottavana vain yksi, mutta lupaan järjestää teille essence-kivaa vielä ennen joulua uudemman kerran. Selvästi moni muukin kuin minä on ihastunut tähän huippubrändiin korviaan myöten.

Joulukalenteri matkasi kommentoijalle nimeltä BIKKE ja kyselyjen vuoksi kerrottakoon vielä yhteisesti, että joulukalenterit saapuivat tosiaan viime viikolla kauppoihin. Jos hyvin käy, jostain ehtii siis vielä käydä hankkimassa omansa. Nämä myydään varmasti niin nopeasti loppuun, että nyt kipin kapin kaupoille jos oma essence-kalenteri on vielä hankkimatta!

Minä kiitän sydämeni pohjasta kaikkia osallistujia. Ja hei vinkiksi vielä, vuoden Listerinet arvotaan vasta huomenissa, joten skabaan ehtii vielä mukaan.

Ihanaa iltaa & öitä! <3


Posted in and tagged by NOORA.