SE VÄHÄN MALTILLISEMPI JOULUNEULE

PB049227 PB049266 PB049237 PB049268

Olen jouluneulefani. Oi kyllä. Mitä enemmän härpäkkeitä, ääntä, valoa ja meteliä jouluneuleessa on, sitä huikeampi se mielestäni on. Muistatteko esimerkiksi jouluneuleeni, jossa on valot? Niinpä, olen jouluneulefani isolla J:llä.

Koska jouluneulekausi on kuitenkin ajanjaksona suhteellisen lyhyt, koin tarpeelliseksi hankkia vaatekaappiini neuleen, joka on samalla jouluinen, mutta käy myös arkiasuihin tarvittaessa vuoden ympäri. Haaveilin jo pitkään eräästä Zaran pooloneuleesta, mutta onneksi en ehtinyt laittaa sitä tilaukseen, sillä se-täydellinen-punainen-pooloneule odottikin minua Koskikeskuksen Cubuksessa. Ja se oli menoa sitten. Punainen, pitkä, lämmin ja poolokauluksinen hankintani oli kaikkea sitä mitä vähän maltillisemmalta jouluneuleelta voi toivoa. Kaiken kukkuraksi se sopii myös erinomaisesti marraskuuneuleeksi.

PB049234 PB049258 PB049265 PB049228

Neulepaitani on kerännyt muutamassa viikossa jo hurjasti käyttökertoja, joten voidaankin todeta, että ostokseni oli todella onnistunut hankinta. Paita ei kutita eikä nukkaannu, ja se soveltuu superkauniisti niin hameiden kuin farkkujenkin kaveriksi. Tällaisia neuleita pitäisi vaatekaapista löytyä useassa värissä! Tosin, tämä punainen neule tulee olemaan kesäiltoinakin täydellinen. Yhdistettynä farkkushortseihin ja päivettyneisiin koipiin, lookista tulee varmasti onnistunut.

Jälleen kerran on siis se aika vuodesta, kun huomaan viihtyväni punaisessa värissä. Moni on sanonut punaisen värin olevan ihan minun juttuni, mutta hirvittävän vähän sitä vaatekaapistani silti löytyy. Toisin sanoen tämä paloautonpunainen uusi aarteeni on juuri sitä mitä vaatekaappini kaipasi. Ja kyllä, Cubuksesta löytyi jo toinen toistaan hurjempia jouluneuleitakin, mutta maltoin mieleni ja kassalle päätyi vain tämä. Tällä mennään tänä vuonna.

Kunnes eteeni ilmestyy neule, joka on yhtä valojen ilotulitusta ja kulkusten kilinää. Sitten lähtee taatusti joulumopo käsistä.

PB049251


NEULE CUBUS   HAME LIDL (ESMARA BY HEIDI KLUM)   SAAPPAAT NLY SHOES


PB049263 PB049232 PB049270


Posted in and tagged by NOORA.