10 KEINOA KAAMOSKETUTUKSEN KAMPPAAMISEEN

PB059452


NEULE CUBUS    FARKUT ZARA    TAKKI BIKBOK    KUMPPARIT NLY SHOES    REPPU MICHAEL KORS


PB059467 PB059472

(1) Lähdetään siitä, että tämä menee ohi. Aina on mennyt. Hupsista vaan, ja kohta ollaan taas huhtikuisilla hangilla hiihtelemässä kevätauringon paisteessa ja pimeä vuodenaika on muisto vain.

Toki tässä on muutama kuukausi sitä ennen laahustettava pimeydessä.

(2) Ilahduta lähimmäistäsi, ilahdut itsekin. Osta itsellesi ja työkaverillesi iltapäiväkahveille munkit. Lähetä heijastin postikortin kera ystävällesi tuomaan valoa elämään. Jätä lukemasi pokkari kahvihuoneeseen ja kirjoita päälle ”saa ottaa”. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

(3) Viherkasvit. Hankin pitkästä aikaa kotiimme viherkasveja ja koko kodista tuli heti raikkaamman oloinen. Vaikka ikkunasta näkyvät puut ovatkin jo pudottaneet lehtensä, kotona vihertää! Ainakin toistaiseksi. Olen kuullut, että viherkasvit voivat tehdä huoneistoilmasta myös hapekkaampaa ja raikkaampaa.

PB059457

(4) Uusi look. On taas se aika vuodesta, kun alan miettiä, josko otsatukka piristäisi omaa hiustyyliä. Olen kuitenkin oppinut sen, että kaamosta se piristää toki hetkellisesti, mutta sen kasvattelu onkin sitten taas jo aivan eri juttu, kun kyllästynkin päätökseeni hetkessä. Kampaajan penkkiin istahdan kuitenkin ensi viikolla – ehkä sävy kuitenkin kaipaisi päivitystä?

(5) Tee suunnitelmia. Liikakin on liikaa, mutta on hyvä, että kalenterissa on merkintöjä, joita odottaa innolla. Kun tietää jo alkuviikosta, että pitkän viikon palkitsee perjantain kasvohoito, viikon jaksaa painaa duunia täysillä.

(6) Laittaisiko tänään ylle harmaata, mustaa, vähän tummempaa harmaata.. Ei! Vedäkin yllesi vaikkapa paloautonpunainen neule ja maalaa huulesikin saman sävyisiksi. Vaikka sitten olisikin ihan tavallinen tiistai.

(7) Tiedän, että tämä on kohdista ärsyttävin, mutta.. Ulkoilu ihan oikeasti piristää, vaikka lähteminen voikin olla vaikeaa. Testasin tätä viime viikolla ihan käytännössä. Olin muuttumassa kiukkuiseksi sohvaperunaksi, kun ryhdyin toimeen. Puoli tuntia raaaauhallista kävelyä tihkusateessa.

PB059461 PB059474

(8) Osta itsellesi hullunkurisin säästölipas, jonka löydät. Vaikka se ei istuisikaan sisustukseen. Piilota tuo unelmapankki vaikkapa keittiönkaappiin ja ruoki sitä säännöllisesti taskunpohjalle jääneillä kolikoilla. Haaveile ja unelmoi – suunnittele jo etukäteen mitä hankit sitten, kun unelmapankkisi on aika tyhjentää sisältönsä kämmenellesi!

(9) Lämmitä sauna. Miksi saunapäivän pitäisi aina olla lauantaina? Enemmän se virkistää silloin, kun laahustat vesisateen läpi maanantai-iltana kotiin pitkän työpäivän jälkeen.

(10) Puikkojen kilinä kuuluu syksyyn. Se ei ole syksy eikä mikään jos nojatuolin nurkasta ei meillä kuulu puikkojen kilinä. Tai itse asiassa otin käyttööni tänä syksynä bambupuikot, jotka eivät kilise. Mutta kuitenkin. Neulokaa tyypit, se on paras rentoutumiskeino syksyn pimeisiin hetkiin!

PB059468
PB059450


Posted in and tagged by NOORA.