TAKKUTUKKA SADEKUUROSSA

PA288738PA288749PA288726

Hyvää huomenta marraskuinen maailma! Luonto helli Tamperetta marraskuun kunniaksi hennon ohuella lumikerroksella, joka toi ainakin allekirjoittaneen huulille hymyn. Mieluummin kuuntelen kenkieni alla lumen narskuntaa kun loikin kuralätäköiden yli työmatkaa tallatessani. Tai jään sadekuuron alle asukuvia ottaessamme. Kiharat suoristuivat sekunneissa märäksi mytyksi, kun lokakuinen sadekuuro riensi niskaamme. Maailma oli harmaista harmain, mutta hymyä irtosi kuitenkin kameralle. Mikäpäs siinä kikatellessa hymyilyttävän hurmaavassa hupparimekossa.

PA288745PA288750PA288731


MEKKO MAINIO CLOTHING (*saatu)    KENGÄT CATMANDOO


Sain edellisten asukuvieni jälkeen teiltä paljon kyselyitä valkoisista kengistäni. Nuo talvikengät ovat tosiaan Catmandoon ja hankin ne jokin aika sitten hyvän aleprosentin kera Sokokselta. Alunperin tarkoituksenani oli hankkia itselleni Timberlandit, mutta nuukuus iski ja päätin hankkia nämä, jotka maksoivat noin yhden neljäsosan Timberlandien hinnasta. Toistaiseksi olen ollut todella tyytyväinen. Kengät hylkivät hyvin vettä, pysyin liukkailla erinomaisesti pystyssä ja kenkä sopii malliltaan moniin erilaisiin asuihinkin. Osuin ostoksille tosiaan jonkin kenkäkamppiksen aikaan, mutta normaalistikin näiden kenkien hinta liikkui 60 euron kieppeillä. Jos päädyt tilailemaan samaiset kengät jostain, vinkattakoon kuitenkin vielä, että kokoluokitus on reiluhko – käytän normaalisti kokoa 38, mutta näistä ostin koon 37 kengät ja kuten huomaatte, sisuksiin mahtuvat myös villasukat!

Mutta nyt kohti marraskuuta – muistakaa tankata vitamiineja, liikkua ja voida hyvin! Tämän viikon ohjelmassa on itselläni vielä influessarokotus ja tavalla tai toisella pitäisi saada itsensä marraskuun pimeisiin iltoihin lenkillekin vetreyttelemään kroppaa. Otan tavoitteeksi ainakin kaksi reipasta kävelylenkkiä vielä tämän viikon aikana, katsotaan kuinka paljon saan aikaiseksi.

Tosin jos lunta tulee enemmänkin, niin sitten tämä typy hiihtelee suksikaupoille! <3


Posted in and tagged by NOORA.