KUN NOORA YLLÄTTI MUORIN JA MUORI NOORAN

IMG_8494 IMG_8509 IMG_8495

Vuoden pimeintä aikaa on ihana piristää pienillä yllätyksillä. Pienet huomionosoitukset ja lahjat tuovat hyvän mielen monelle ja pienikin juttu voi lämmittää oloa pitkänkin aikaa. En muista koska viimeksi olisin ilahtunut yhtä kovasti kuin eilen, kun saunassa käydessäni Matti oli sillä välin tehnyt minulle kaakaon valmiiksi. Lämmin juoma odotti keittiönpöydällä ja sen viereen oli aseteltu muutama suklaakarkki. Täydellistä arjen romantiikkaa!

Itse halusin ilahduttaa viime viikolla omaa isoäitiäni. Kun Coruu lähetti minulle lahjaksi kaksi uutukaista heidän Muumi-koruvalikoimastaan, halusin jakaa lahjani mummuni kanssa. Eva-muori on vähintäänkin yhtä kova Muumi-fani kuin minä, joten tiesin jo etukäteen, että tämä yllätys piristää arkea varmasti. Niinpä paketoin Muumi-korun kauniiseen pakettiin ja lähdin käväisemään mummulassa.

IMG_8501IMG_8507IMG_8500


KAULAKORU  ”MUUMIPEIKKO”  CORUU (*blogin kautta saatu)


Kuinkas sitten kävikään? Ennen kuin ehdin ilahduttaa mummuani, hän ehtikin yllättää minut! Keittiön pöydällä odotti nimittäin kasa vastapaistettuja räiskäleitä. Suosikkejani. Rakastan Eva-muorin tekemiä lättyjä ja pitkän työpäivän jälkeen popsin hetkessä mahan täyteen herkkuja. Kukaan muu ei tee yhtä hyviä räiskäleitä kuin mummu. Vaikka kuinka yrittäisin en ikinä saa lättyihini yhtä kauniita pitsireunoja.

Ikään kuin vahingossa yllätimme siis toisemme. Mummu availi innoissaan pakettiaan ja tiesi heti Coruun paketin nähtyään, mistä on kyse. Hän oli kuulemma jo aiemmin blogissani Coruun koruja ihastellut! Kukkaniityn keskeltä löytyvä hymyilevä Muumipeikko on täydellinen koru piristämään pimeitä syyspäiviä ja Suomessa ohuesta mattapintaisesta silikonista valmistettua korua on miellyttävä käyttää, se ei paina lainkaan ja korun materiaali ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita. Lahja oli siis napakymppi.

Siinä missä tyttärentytär ilahtui räiskäleistä, isoäiti sai kaulalleen valloittavan koruaarteen. Ilahduttaminen ja ajattelevaisuus lämmittävät mieltä. Tee sinäkin tänään jokin pieni ilahduttava teko läheisellesi – vie äidille kukkia, tee poikaystävälle ruokaa, soita mummolaan.. Jotakin, joka saa hymyilemään.

IMG_8508IMG_8506IMG_8497


Posted in and tagged by NOORA.