ESSENCEN JOULUKALENTERI – SE VOI PIAN OLLA SINUN!

PA298759 PA298771 PA298773

Hyppysissäni on jotakin haluttua ja huikeaa – todellinen kosmetiikkafanin unelma!

Olen kulkenut tänä vuonna essencen kanssa jännittävää yhteistä matkaa, sillä olen päässyt seikkailemaan jopa Berliiniin asti tuon kansainvälisen brändin syntymäpäiville. Kokemus, jota en unohda koskaan! Yhteinen vuotemme huipentuu nyt näin joulun alla, kun pääsen arpomaan teille joulukalenterillisen verran jouluiloa. Yksi onnekas nappaa nimittäin itselleen huippusuositun ja kysytyn essencen joulukalenterin! Kalenteri sisältää aarteita essencen valikoimasta, mutta myös paljon muuta jouluista mukavaa. Joulua odotellessa meikkipussi täyttyy siis samalla toinen toistaan upeammista aarteista ja kalenteri tekee taatusti joulun odottamisesta entistä jännittävämpää.

ccnoora

Osallistut essence-joulukalenterin arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Mikäli seuraat minua/blogiani myös Facebookissa tai Instagramissa, mainitse siitä kommentissasi – saat nimittäin tällöin tupla-arvan arvontaan! Osallistumisaika alkaa marraskuun ensimmäisen päivän kunniaksi nyt ja päättyy 6.11. klo 18.00. Voittaja ilmoitetaan myöhemmin tässä postauksessa.

EDIT:// Osallistumisaika on nyt päättynyt ja kalenteri on löytänyt uuden omistajansa. Onnea BIKKE! Kalenteri lähti tänä aamuna postitse kohti uutta kotia. Koska kalenteriarvonta oli niin valtavan suosittu, järjestän vielä toisen essence-aiheisen arvonnan ennen joulua – pysykäähän siis kuulolla! ♥_♥

Tämän verran joulufiilistelyä sallittakoon jo marraskuun puolella, eikös? ;)

PA298778 PA298765 PA298781

*Kalenteri saatu / Why Not Pr Oy, essence – KIITOS! <3


Posted in and tagged , by NOORA.