MAAILMAN PEHMOISIN NORPPA

PA288682 PA288715 PA288719

Talviiiiii, tule takaisin! Otan sinut lämpöisen halin kera vastaan! En muista koska viimeksi ylläni olevaa takkia olisi ihasteltu niin paljon kuin tätä pehmoisen pörröistä talviunelmaa. Se on pehmeä, se on lämmin, se on täydellinen. Tämän takin sisuksiin kirjaimellisesti uppoaa ja olo on koko ajan sen uumenissa herttaisen onnellinen. Takki ei ole tainnut vilahtaa vielä kertaakaan blogin puolella, joten vinkattakoon teille muillekin, jotka olette aamutakkimaista pörrötakkia etsineet, että tämä herkku löytyi Tampereen Sokokselta Noisy Mayn osastolta.

Nyt syysvaatekaapistani ei puutu enää mitään. Tiedän jo sitä paitsi nyt, että tästä tulee talveni käytetyin takki. Siis jos pikkusiskoni ei nappaa sitä itselleen ennen kovia pakkasia. Hän on tehnyt selväksi, että ottaisi takin mielellään vastaan jos päättäisin siitä luopua..

PA288700

TUBRAANI A+MORE   HUIVI GINA TRICOT   TAKKI NOISY MAY   KENGÄT CATMANDOO  

Olin jo todella fiiliksissä viime viikkoisesta ensilumesta ja nyt lumien sulaminen lähinnä ärsyttää. Sen lisäksi, että koiran ulkoiluttaminen on huomattavasti miellyttävämpää pikkupakkasilla kuin kuran ja loskan seassa, valkoinen maa sai mielenkin virkeämmäksi. Talvinen maisema nosti jo ajatuksiin myös parin kuukauden päässä siintävän joulun ja ehkäpä juuri sen vuoksi tein ensimmäisiä lahjahankintoja viikonloppuna. Oma taktiikkani on aina hieman hajauttaa joululahjojen hankkimista useammalle kuukaudelle, jotta vältyn joulukuussa pakettipanikoinnilta ja saan hyvillä mielin istua glögimukin ääressä lahjoja paketoiden.

Ja vaikka joulufiilistely tähän aikaan vuodesta on omastakin mielestäni aivan liian aikaista, haluan kuitenkin vinkata teille, että blogin puolella kannattaa piipahtaa heti marraskuun alkumetreillä, jos oma joulukalenteri on vielä hankkimatta. Luvassa on arvonta, jota et halua missata.

Mutta nyt hyppään pörrötakkini uumeniin ja suuntaan kävelylle – takkini on saanut minut jopa liikkumaan enemmän, kun sen sisuksissa viihtyy niin hyvin! <3

PA288713 PA288687 PA288716


Posted in and tagged by NOORA.