VAALEAVERIKÖN BESTIS

PA238571

Olen tehnyt löydön. Olen suorastaan löytänyt aarteen. Tämän tuotteen avulla olen voinut heittämällä pidentää kampaajakäyntieni väliä parillakin viikolla (mikä tosin hitusen harmittaa, koska näen nyt entistä harvemmin rakasta Kirsiä! <3) ja tuo yksi ja sama purtilo on riittoisuutensa ansiosta ollut kylppärissäni peräti jo n-e-l-j-ä-n kuukauden ajan. Eilen tosin pursottelin sieltä hiuksiini viimeiset mousset. Ehkäpä purtilokin aavisteli minun jo ikävöivän ystäväni penkkiin istahtamista.

Olen käynyt viimeksi värjäyttämässä kutrini paria viikkoa ennen Roosan häitä ja tuolloin Kirsin kanssa yhdessä ihmettelimme kuinka raikkaan vaalea sävy hiuksissani vielä olikaan. Toki tummempi tyvi oli jo puskenut parin sentin verran päälaelta näkyville, mutta pituudet eivät taittaneet tippaakaan oranssiin tai keltaiseen. Kiitoksen voi osoittaa tuon sinisen purkin suuntaan. Koska tavoitteenani on säilyttää hiuksissani viileän vaalea sävy mahdollisimman raikkaana mahdollisimman pitkään, kaikki apuvälineet tavoitteen saavuttamiseksi ovat tervetulleita. Koska en varmasti ole yksin tämän asian kanssa, vinkki on laitettava ehdottomasti jakoon NYT.

PA238581 PA238568

Ostin Goldwellin Soft Colour Moussen täysin ex tempore-fiiliksellä, kun oma luottohopeashampooni oli myymälästä loppunut. Ja onneksi oli. Enää ei ole paluuta vanhaan, sillä raidoitetuille hiuksille tarkoitettu sävy REF on huippulöytö. Vaahdon kanssa ei myöskään voi tehdä kovasti tuhoja, sillä tuote keskittyy eritoten sävyjen kirkastamiseen. Vaaraa violeteista tai sinisistä hiuksista ei siis pitäisi olla, vaikka vaikutusaikaa ei kellosta tiirailisikaan. Vaikka pian alkaakin taas olla aika istahtaa Blinkin penkkiin, pari kuukautta sitten värjätyt vaaleat kutrit ovat edelleen suhteellisen freshin näköiset. Todistusaineistoa löydät esimerkiksi näistä viikonloppuna otetuista kuvista.

PA238577

Mähän sanoin. Olen löytänyt aarteen.


Posted in and tagged , by NOORA.